Cristina Lotru, partener de drum al Comunității WomenEsteem International

 

Pe Cristina am cunoscut-o pe 10 mai anul acesta în cadrul unui eveniment organizat de Delta Guide – Reshaping Perspectives și dedicat promovării Coaching-ului ca metodă de dezvoltare personală și organizațională. În timpul atelierului din acea seară, am lucrat împreună un exercițiu de Coaching. Așa am intrat pentru prima dată în contact cu natura profundă a ei care m-a intrigat în primă fază. Ne-am revăzut după două săptămâni la întâlnirea lunară a Comunității WomenEsteem și atunci am înțeles că această cărare din viața noastră poate fi comună.

Cristina crede în această comunitate, iar valorile ei și intenția de a face lucruri minunate pentru a susține  femeile atât din mediul de afaceri cât și din alte arii de activitate, se mulează perfect pe ceea ce promovăm prin intermediul WomenEsteem. De aceea, cu energie, pasiune și curiozitate, se va alătura demersurilor noastre și va fi parte impoartantă a vocii WomenEsteem International în perioada următoare.  

 

Și pentru a face cunoștință cu Cristina și a înțelege de ce se potrivește poveștii noastre, iată câteva informații esențiale care vă vor ajuta să vă creați o primă idee despre ceea ce este și face.

Se autodefinește ca fiind ”cel mai mare visător profesionist” pe care îl cunoaște, iar activitatea ei susține din plin această afirmație pentru că este creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare). Mai mult decât atât, Cristina activează ca Life Coach și este autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, precum și speaker pentru feminitate autentică și mindfulness. În activitățile ei, îmbină instrumente și cunoștințe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere pentru dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate

 

 

Dacă ar fi să o surprind în câteva cuvinte, aș spune că de la prima interacțiune mi-a transmis că este un adevărat căutător de sine. Iar din generozitatea-i caracteristică se naște dorința puternică de a împărtăși rapid cu ceilalți minunile procesului de autodescoperire. Și face acest lucru cu pasiune, punând la dispoziția tuturor celor interesați toate mijloacele pe care le cunoaște nu doar la nivel teoretic, ci și la nivel profund în urma unor procese personale de integrare.

Pentru a o descoperi mai bine, vă invit pe site-ul ei: https://cristinalotru.com, dar și pe pagina de Facebook ”Colecționar de vise scrise”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.