Acesta este Momentul Tău!

Simți că ceea ce faci nu te reprezintă?

Ți se pare că viața ta merge într-o direcție diferită de ceea ce-ți dorești?

Vrei un job mai potrivit sau mai bine plătit?

Ești freelancer la început de drum sau vrei să devii cunoscut ?

Atunci acest atelier este pentru tine!

Ce vor dobândi participanții la atelier?

Arhetipurile

Familiarizarea cu arhetipul pricipal și cu cel secundar care se manifestă pe parcursul vieții.

Talentul Nativ

Claritate asupra Talentului Nativ cu care au venit în această viață și folosirea sa conștientă.

Direcția

Validarea direcției potrivite spre care vocea interioară îi ghidează

Imaginea Publică

  • Încredere că vor fi recunoscuți ca specialiști în domeniul ales, vor deveni memorabili pentru categoriile de public vizate.

Identificarea
Talentului Nativ

  1. Introducere în sistemul celor 72 de arhetipuri care guvernează viața, lumea în care trăim, dar și modul în care operăm – 2 ore cu întrebări și răspunsuri
  2. Găsește-ți Telentul Nativ presupune o analiză în profunzime a fiecărui participant – 1 oră, însă se face în timpul liber al participantului, înainte de workshop cu câteva zile.
  3. Raportul de analiză personalizată care cuprinde cele două arhetipuri de bază care guvernează viața fiecărui participant – se livrează pe e-mail la maximum 48 de ore de la primirea chestionarului completat.
  4. Discuție individuală pentru clarificarea raportului personal de analiză – 1 oră, înainte de ziua de început a atelierului propriu-zis).

Folosirea practică a Talentului Nativ

  1. Analiza personală – valori, motivație, public(uri) țintă;
  2. Construcție de brand și diferențiere – cum poți și cu ce îți propui să fii diferit de ceilalți care fac ceea ce faci și tu;
  3. Folosirea Arhetipului tău în construcția brandului personal;
  4. Alegerea mixului de comunicare personală – unde (te) comunici;
  5. Tipuri de imagine: publică, socială, dezirabilă, reală;
  6. Plan de comunicare

Durata atelierului – 8 ore de lucru în clasă (online) + 1 oră de lucru individual pentru completarea chestionarului în baza căruia se va genera analiza personalizată a Talentului Nativ (cu câteva zile înaintea atelierului) + 1 oră de discuție de clarificare a raportului personalizat (cu minimum 1 zi înaintea atelierului).

Total: 10 ore de lucru

Număr maxim de participanți – 10

ALEGE VARIANTA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

592 RON

Early Bird

  • Achită până pe 14.05.2021 și beneficiezi de 20% reducere.
  • Avans nereturnabil 300 RON.

740 RON

Preț standard

  • Înscriere cu maximum 2 zile înainte de începerea workshop-ului.
  • Avans nereturnabil de 400 RON.

Trimite-ne dovada plății pe adresa office@deltaguideconsulting.com, iar noi îți vom confirma participarea la atelier, îți vom trimite link-ul de acces la chestionar precum și link-ul de acces la cele două zile workshop. 

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

"A-ți cunoaste talentul nativ cât mai devreme în viață vine cu beneficii imense legate de satisfacția vieții în general și a celei profesionale în special. Recomand acest test tuturor celor care vor să fie cât mai fericiți în viață :-). Ajută adolescenții să își aleagă cariera potrivită înainte de a alege un liceu sau o facultate anume. Ajută orice adult să își aleagă un drum în carieră, în diversele momente ale vieții, dacă vor să facă o schimbare sau pur și simplu să își reconfirme drumul profesional pe care l-au ales. Mie mi-a plăcut foarte mult acest test, m-a ajutat să îmi înțeleg și mai bine talentul și mi-a reconfirmat că sunt în direcția potrivită de viață profesională. Rezultatele prezintă esența, succint, la obiect și foarte practic, ceea ce pentru mine a contat mult. Toată experiența completării studiului a fost o plăcere și, cu siguranță, vei afla foarte multe lucuri despre tine la care poate nici nu te-ai gândit!"
Ileana Pârvu
Country Manager
"Este un chestionar light, ușor de abordat. Mi-a făcut plăcere să răspund la întrebări la care nu m-am gândit niciodată. Itemii sunt clari și nu lasă loc de interpretare sau de veșnicul ”Depinde”. M-a captivat până la sfârșit și nu m-a plictisit pe traseu. Întrebările sunt pertinente, iar scalele folosite îți oferă suficientă libertate. Unii itemi au fost provocatori și la finalul chestionarului m-am simțit ca după o oră de terapie. Mulțumesc Diana! Rezultatele pe care le-am primit nu au fost ceea mă așteptam, însă au fost 100% despre Mine. Am aflat răspunsuri la multe din întrebările existențiale pe care le aveam și mi-a adus mai multă claritate în privința comportamentului meu. Mulțumesc pentru invitația de a mă uita la părțile mele luminate și la părțile mai putin luminate!"
Denisa Anghel
Psihoterapeut
"Demersul de a descoperi talentul nativ este ca o marturisire. O cale prin care este facilitată întâlnirea mea cu mine, într-o formă plină de fond. Secvență cu secvență, descopăr fire care pornesc din esența unui posibil model. Surprinzătoare este conștientizarea contrariilor și a amestecului de nuanțe mai grosiere ori mai subtile care ies la iveală pe măsură ce răspund la întrebări. Merită să găsesc răbdarea și perseverența să joc totul până la capăt. Ghizii Delta Guide, Diana și echipa ei sunt alături și fac ca procesul să fie transparent și clar. Și la final, informația primită prin raport aduce lumina pe propria-mi țesătură. Nu știu cum și în ce fel cei doi ghizi așază piesele, firele acestei țesături, știu doar că informația primită servește fără tăgadă scopului acestui demers, acela al descoperirii de sine din ce în ce mai profund. Raportul este bine aranjat. Partea de introducere este un preambul care face lumina despre fundamentul abordării. Pentru mine este lesne de primit, înțeles și acceptat. Ambele profiluri, principal și secundar îmi sunt “aproape”. Este despre mine așa cum sunt, cu lumini și umbre. Mă văd clar în acest raport, cu tot ce am făcut sau nu am făcut de când mă știu. E fain să poți avea asta într-un grup mai mare de oameni și să vezi ce ramuri ale arborelui sunt mai “încărcate“ de roade. Distracția apare când într-o companie lipsesc anumite arhetipuri. Ceva merge dezechilibrat acolo. Recunostință și Bucurie fie!"
Mariana Prică
Business Coach

Facilitatorii atelierului

Co-Founder Delta Guide 

Business Optimization Expert

Fondator și Președinte al Asociației WomenEsteem International.

Diana ne va facilita partea de analiză personalizată, de identificare a Talentului Tău Nativ, de furnizare a raportului personal și va susține dicuția cu fiecare participant în baza raportului personal. Tot ea ne va introduce în tainele sistemului celor 72 de arhetipuri care guvernează întreaga viață la nivel micro și macro.

Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului. Și la aceste sunete se conectează pentru a aduce în conștient partea nevăzută și neînțeleasă încă de minte.

”Folosind diferite practici de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții revelat de sistemul Cabala, Vijnana Bhairava Tantra) putem ajunge în stări profunde de conștiință, iar aducerea acestei stări în conștient și practicarea ei, clădește drumul de întoarcere către măreția conștiințelor arhetipale care se manifestă prin noi în această viață.” 

Președinta Asociației Happy Moms

Lector universitar doctor în management

Specialist PR și practician ”The law of attraction”

 

Dana ne va ghida de la teorie la practică, ajutându-ne să aducem în concret Talentul Nostru Nativ și să utilizăm cele două arhetipuri identificate în faza anterioară pentru a ne crea brand-ul personal.

”Sunt brand developer pentru femei antreprenor sau care își doresc să devină antreprenor și sunt preocupate de spiritualitate.

Am format peste 3500 de studenți și oameni de afaceri și am creat de la zero brandul Asociației Happy Moms, pe care o conduc de peste 5 ani și care s-a extins, la cerere, în 5 mari orașe ale țării.

Pe scurt, m-am transformat din doamna profesoară într-o campioană a motivării mamelor și femeilor care își doresc să devină antreprenoare.”

 

contactează-ne

Ai nevoie de un expert? 

Vrei să îți decoperi  Talentul Nativ?

Sau…

Vrei să afli mai multe despre modelul Business Soul2$oul?

 

+40 721 143 345

office@deltaguideconsulting.com