Jul
2
Mon
2018
Bring Camino’s Spirit into Your Daily Life @ Santiago de Compostela
Jul 2 @ 5:00 PM – 7:00 PM

WomenEsteem International Community calls for women walking the Camino to share their experience!

This is an event dedicated to all the women around the world walking the Way of Saint James or Camino de Santiago de Compostela, whom will be ending their journey on 28th  of June, or before, but they will be present in Santiago de Compostela on 28th of June.

The purpose of this meeting is to share our experiences and to conciously go back home with the most relevant lesson that could serve as inspiration for other women around the world reading about it or watching a short live video from our meeting in Santiago de Compostela.

I had the chance to meet a lot of women asking themselves if they could walk or not the Way of Saint James. Seems too long and to difficult and you think you cannot make it. But most of all, seems that Camino is ”offering” you a lot of loneliness for such a long period of time: 1 month more or less. However, once you complete the Camino as I did 5 years ago (Camino Frances), you realize that all your inital assumptions were wrong.

Camino is probably one of the few places on Earth were you will never be alone, except if you want too, and let people know you would like to be alone, in silence. Otherwise, you will find so many open minded people, willing to walk with you, to share their lives with you, and also their positive energy when you are down phisically or psicologically.

It’s not easy to believe it because you meet mostly the contrary behaviours in your daily life. That’s why WomenEsteem International Community is calling for you to share your experience and to counciusly go back home and practice the Camino spirit or “The Way of The Soul”, as I like to call it.

The exact location in Santiago will be published soon, so keep following our posts on Facebook, Instagram and on our website.

Looking further to meet you in Santiago de Compostela!

Ultreya et suseya!

Buen Camino!

Feb
2
Sat
2019
Cum să fii liber într-o lume plină de constrângeri @ OK Center România
Feb 2 @ 11:00 AM – Feb 3 @ 6:00 PM

 

Intrăm în această lume plină de posibilități, având la îndemână toate resursele; însă ne lovim de idei prestabilite, însușindu-ne vechi tipare de viață, și astfel ajungem să ne resemnăm.

Dacă ai dubii asupra acestei ”realități” și dorești să îți regăsești acea parte din tine care tinde să zboare, dar nu are curaj, sau nu știe cum, te invităm la acest curs.

Dacă:

  • Simți că felul în care îți trăiești viața nu îți aparține;
  • Trăiești cu teama de a pierde serviciul pe care îl ai, familia sau partenerul de viață;
  • Te simți presat de mediul în care lucrezi și ți se pare că nu poți face nimic, deși știi că acel context nu este potrivit pentru tine;
  • Simți o rutină apăsătoare care îți limitează timpul de a te bucura de pasiunile și dorințele sufletului tău;
  • Ai un vis închis într-o casetă pe care îl alimentezi constant cu ochii deschiși, dar îl amâni de ani de zile din lipsă de timp și resurse personale;
  • Simți că ”nu mai poți” și dacă nu acționezi acum vei claca;
  • Îți pui tot mai des întrebări asupra sensului vieții și a misiunii tale aici;

vei regăsi în acest curs:

  • Modalități practice de liniștire a minții prin diferite tehnici de meditație, respirație și vizualizare
  • Perspective noi asupra vieții prin intermediul unor exerciții individuale și de grup, create special pentru fiecare grupă de cursanți
  • Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață prin redescoperirea, conștientizarea și folosirea propriilor resurse a căror valoare o minimizezi de ani de zile
  • Înțelegerea că orice situație, chiar și cea mai sumbră din viață este temporară și are un sfârșit așa cum a avut un început
  • Regăsirea curajului de a ieși din zona de confort și a șlefui diamantul acoperit de milioanele de constrângeri sociale care rulează în viața ta la orice pas
  • Practicarea ”stării de martor” în propria viață, care conduce ulterior la detașarea emoțională și înțelegerea în mod profund a mecanismelor mentale și a pattern-urile ce-ți guvernează viața
  • Posibilitatea de a accesa programul de evoluție personală continuă asistat de unul dintre ghizii pe care Delta Guide – Rephaping Perspectives îl pune la dispoziția persoanelor hotărâte să îți transforme viața radical și să facă din Libertate un mod de a fi!

Delta Guide – Reshaping Perspectives livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.

Acest curs este facilitat de către Diana Georgescu, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională, maestru Reiki și practicant de metode diferite de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale angelice, Arborele Vieții, Vijnana Bhairava Tantra, etc.). Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de două ori: în 2013 Camino Frances (930 km), iar în 2018 Camino Portugues (936 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza acestui curs, pe care l-a dezvoltat special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 31.01.2019, prin-un e-mail către office@deltaguideconsulting.com, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos. Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Investiţie: 435 lei de persoană. Dacă vii însoțit de un prieten, ai un discount de 7%, iar pentru 2 prieteni, discount-ul este de 14%.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Mar
7
Thu
2019
Relațiile conștiente, esența vieții abundente! @ OK Center România
Mar 7 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Relațiile conștiente, esența vieții abundente!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Înțelegerea faptului că relațiile interumane sunt, în esență, o reflexie a lumii noastre interioare. Ele sunt cele care creionează experiența de viață a fiecăruia dintre noi.

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. O introducere în Relațiile romantice prin intermediul unor exerciții dedicate de învățare experiențială ghidate de către Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier  dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Irina ne va arăta în mod practic cum ne putem atrage partenerul de viață potrivit în mod simplu, plăcut și creativ.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.03.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Mar
10
Sun
2019
Transformarea de sine de la omidă la fluture @ OK Center România
Mar 10 @ 11:00 AM – 6:00 PM

 

Pornim pe drumul acestei vieți de la nivel embrionar și ne transformăm zi de zi forma la fel cum omida devine un fluture frumos colorat. În căutarea noastră continuă de a ne atinge potențialul maxim cu care am venit în această lume, omitem darul natural al transformării și ne oprim din teama de a nu pierde controlul asupra propriei vieți.

Dacă îți dorești să devii mai atent la acest proces și să îl realizezi în mod voit și conștient de fiecare etapă și de ecoul pe care îl poate crea în propria ființă, te invităm la acest curs de o zi.

Dacă:

  • Simți că felul în care îți trăiești viața nu îți aparține;
  • Trăiești cu teama de a pierde serviciul pe care îl ai;
  • Te simți presat de mediul în care lucrezi și ți se pare că nu poți face nimic;
  • Simți o rutină apăsătoare care îți limitează timpul de a te bucura de pasiunile și dorințele sufletului tău;
  • Ai un vis închis într-o casetă pe care îl alimentezi constant cu ochii deschiși, dar îl amâni de ani de zile din lipsă de timp și resurse personale;
  • Simți că ”nu mai poți” și dacă nu acționezi acum vei claca;
  • Îți pui tot mai des întrebări asupra sensului vieții și misiunii tale aici;

vei regăsi în acest curs:

  • Modalități practice de identificare a transformărilor semnificative din viața ta.
  • Perspective noi asupra procesului de transformare interioară prin intermediul unor exerciții individuale și de grup.
  • Înțelegerea procesului de transformare ca fiind unul din drumurile către propria evoluție.
  • Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață prin reamintirea, conștientizarea și folosirea etapelor de transformare a propriei vieți.
  • Alegerea conștientă a transformării ca mijloc de creștere personală, profesională, spirituală, emoțională.

Delta Guide – Reshaping Perspectives livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite.

Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.

Acest curs este facilitat de către Diana Georgescu, co-fondator Delta Guide – Reshaping Perspectives, fondator al comunității WomenEsteem International, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională.

Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de două ori: în 2013 Camino Frances (930 km), iar în 2018 Camino Portugues (936 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza workshop-urilor și cursurilor de dezvoltare personală și organizațională, pe care le-a creat special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 09.03.2019, prin-un e-mail către office@deltaguideconsulting.com , în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos. Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Investiţie: 237 lei de persoană. Dacă vii însoțit de un prieten, ai un discount de 7%, iar pentru 2 prieteni, discount-ul este de 14%.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jun
20
Thu
2019
Alchimia vieții conștiente
Jun 20 – Jul 1 all-day

 

”Alchimia vieții conștiente” este un retreat creat special pentru persoanele pregătite să exploreze alchimia europeană, vestică. Fiind un proces care necesită prezență și lucru profund cu propria ființă, am ales o locație specială aflată pe una dintre cele mai frumoase rute care ajung la Santiago de Compostela – Camino Portughez (ruta de coastă). Energia specială a acestor locuri a inspirat diferiți autori, printre care și Paulo Coelho, ”Jurnalul unui mag” fiind scris în urma pelerinajului scriitorului la Santiago de Compostela, iar ”Alchimistul”, mai romanțat, având aceeași sursă de inspirație.  

Pe lângă zilele dedicate meditației și practicilor spirituale, vom vizita locuri importante pentru lumea creștină, pline de o energie puternică care ne va susține și va contribui în mod magic la această incursiune în lumea fascinantă a alchimiei.

 

Perioada de 12 zile se împarte astfel:

  • 2 zile de transport tur-retur București-Porto
  • 4 zile de lucru intensiv în locație
  • 5 zile de program alternat meditații și explorări energetice (excursii la alegere) în Porto, Braga, Viana do Castelo, Santiago de Compostela și Finisterre.
  • 1 zi program de voie conform preferințelor personale

 

Buget: 2290 EUR care include următoarele:

  • Bilete de Avion tur-retur București-Porto
  • Transfer tur-retur aeroport Porto – locație
  • Cazarea într-o locație dedicată acestei experiențe în zona Nigran-Oia-Gondomar-Bayona (Spania)
  • Mâncarea (vegetariană / vegană): pensiune completă pentru zilele petrecute în totalitate în locație și demi-pensiune pentru zilele în care ne deplasăm în alte localități
  • Ghidaj spiritual

 

ATENȚIE!!! Bugetul NU include:

  • Excursiile care sunt opționale, estimate la 250 EUR.
  • Prânzul pentru cele 5 zile de explorări energetice (excursii)
  • Cheltuielile personale de pe drum (intrări la obiective turistice, suveniruri etc.)

 

Înscrierile se fac prin trimiterea unui e-mail la office@deltaguideconsulting.com, iar rezervarea locului este asigurată după plata primei tranșe de 1000 EUR, efectuată până la data de 15 aprilie 2019. 

 

Timp de 11 zile, vom lucra pe următoarele aspecte:

  • Purificarea, conștientizarea și combinarea elementelor
  • Incantarea de sunete sacre provenite din creștinismul originar
  • Activarea vaselor ființei
  • Cum să folosim corpul (recipientul alchimic) pentru alchimia interioară
  • Învățăm să rezonăm cu plantele și cu uleiurile esențiale
  • Învățăm să culegem roua de pe plante
  • Ne bucurăm de ședințe de aromo-terapie și masaj
  • Beneficiem de fitoterapie
  • Programăm ședințe individuale dedicate propriilor nevoi
  • Facem terapie pe coloana cu cele 72 de arhetipuri zodiacale
  • Pentru conștientizarea rezultatelor, fiecare participant va avea o evaluare a propriei condiții atât înainte de începerea acestui program, cât și la finalizarea lui

 

Programul detaliat este următorul:

  • 20.06 – zbor către Porto, transfer Nigran / Oia și program de voie
  • 21-23.06 => 3 zile de program dedicat:
    • 05:30 – 08:30 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 11:00 – 14:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 14:30 – 16:00 – prânz
    • 16:00 – 17:30 – program de voie
    • 17:30 – 19:30 – aspecte teoretice
    • 19:30 – 21:30 – cină
    • 21:30 – 22:30 – meditație
    • B. pe 21.06 – meditație dedicată solstițiului de vară (1,5 ore)
  • 24-28.06 => 5 zile de program alternat de meditații și explorări energetice (excursii) în care se asigură demipensiune (mic dejun și cină)
    • 07:00 – 09:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 10:30 – plecare către diferite puncte energetice importante: Santiago de Compostela, Porto, Braga, Viana do Castelo, Finisterre
    • 20:00 – cină înapoi în locație
  • 29.06 => zi de program dedicat:
    • 05:30 – 08:30 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 11:00 – 14:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 14:30 – 16:00 – prânz
    • 16:00 – 17:30 – program de voie
    • 17:30 – 19:30 – aspecte teoretice
    • 19:30 – 21:30 – cină
    • 21:30 – 22:30 – meditație
  • 30.06 – program de conștientizare și relaxare
  • 01.07 – transfer aeroport și zbor către București

 

Vremea în luna iunie în această zonă oscilează între 16-21o C, cu ceva șanse de ploaie.

 

Echipament*: izopren, si haine comode pentru sesiunile de meditație.

 

Vă vor ghida și însoți pas cu pas în magia alchimiei și a explorărilor energetice Adrian Lucian Moldovan și Diana-Maria Georgescu

  • Adrian este profesor de yoga. În ultimii 28 de ani a aprofundat diferite practici precum Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian și alte știinte ezoterice (Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vieții). A fost inițiat în practicile de mai sus de către diferiți maeștri și alchimiști atât europeni cât și indieni (în timpul petrecut în India). Cunoașterea astfel obținută o transmite generos mai departe prin intermediul a diferite cursuri de grup sau individuale. Despre Adrian, puteți citi mai mult aici: http://www.shahadhim.com/despre-sha-hadhim/
  • Diana este Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională, maestru Reiki și practicant de metode diferite de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții, Vijnana Bhairava Tantra, etc.). Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Despre Diana, puteți citi mai mult aici: https://deltaguideconsulting.com/about-us/team/
Oct
24
Thu
2019
Future Business, Women Business @ Allure Education Academy
Oct 24 @ 7:00 PM – 9:30 PM

 

Future Business, Women Business” este seara de ”Grow!” care face parte din programul 7 Teme by WomenEsteem International.

”Grow!” este nu doar un îndemn, ci și o activitate în sine care necesită prioritizare în calendarul omului extrem de ocupat din ziua de astăzi. Suntem supuși unui proces continuu de creștere până în ultimul moment al acestei vieți, fie că suntem conștienți de asta sau nu. De aceea, ne propunem să creștem conștient și să alimentăm această seară cu teme de business care să ne dea o nouă perspectivă asupra modului în care ne raportăm la profesia pe care ne-am ales-o.

Ce vom experimenta în cadrul acestui atelier?

1. Cum să ne manifestăm talentul nativ de management și leadership cu care am fost înzestrate la naștere ca femei.

2. Cum să ne raportăm în mod uman la mediul de afaceri și cum să punem OMUL în centrul afacerii / echipei pe care o conducem sau din care facem parte.

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana-Maria Georgescu, Business Optimization Expert, Senior Manager, Coach şi Consilier dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

3. Cum să ne construim marca personală bazată pe valoarea autentică / crez personal, subiect prin care ne va ghida cu măiestrie invitata noastră specială Monica – Elena Leșan, Brand Awareness Mentor și membră a Comunității WomenEsteem International.

4. Acces în comunitatea WomenEsteem International, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este Allure Education Academy, cu sediul în Calea Plevnei nr. 172 (vis-a-vis de Magistratură, în clădirea Sanador, intrarea prin strada Măgirești), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 23.10.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 87 lei

IMPORTANT! Dacă aduci cu tine câteva prietene, vei primi un discount de 5% pentru fiecare prietenă care te va însoți! 😊

În întâlnirile noastre ne conectăm al nivel profund cu fiecare suflet care ni se alătură, iar relațiile create deja și aduse într-un mediu care susține creșterea, alimentează mai rapid energia feminină de creație și expansiune.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.