Nov
28
Wed
2018
PUTEREA INTERIOARĂ CA SURSĂ DE EVOLUȚIE @ OK CENTER ROMÂNIA
Nov 28 @ 7:00 PM – 10:00 PM

”Puterea interioară ca sursă de evoluție” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, care împlinește în această lună un an de la prima sa manifestare sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Acesta este un atelier care aduce în conștient latura spirituală a vieții de zi cu zi. Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care înțeleg că realitatea exterioară este o manifestare a realității individuale interioare.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Identificarea experiențelor semnificative din viața participanților, care i-au ajutat să descopere puteri interioare nebănuite anterior.
  2. Înțelegerea importanței sistemului de credințe care ne influențează propriile experiențe de viață.
  3. Alegerea conștientă a dizolvării vechilor credințe care pot fi limitative și implantarea de noi credințe constructive atât pentru viața personală, cât și cea profesională.

În acest sens vom trece printr-o serie de exerciții care combină scurte sesiuni de meditație cu metode de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

  1. Poveștile unor femei din comunitatea WomenEsteem International care au descoperit, conștientizat și folosit propria putere interioară pentru a materializa propriile țeluri personale și profesionale.  
  2. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei și bărbați din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe personale și profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați și să susțineți această direcție în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 27.11.2018, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Dec
8
Sat
2018
NĂSCUT PENTRU A AVEA RELAȚII ÎN ARMONIE @ OK CENTER ROMÂNIA
Dec 8 @ 10:00 AM – Dec 9 @ 6:00 PM

 

De ce se deteriorează relaţiile de cuplu şi cum să le faci să funcţioneze

 

Viaţa şi relaţiile romantice pot fi extraordinare şi este posibil să devină uşor să le creezi şi să le atragi în viaţa ta.

 

Pentru cine este acest curs?

 

Acest curs este pentru tine, dacă te regăseşti în vreuna dintre următoarele afirmaţii:

 

  • Am o chemare interioară pentru a simţi mai multă iubire.
  • Îmi amintesc de vremea când aveam o chimie incredibilă unul cu altul.
  • Lucrurile stau destul de bine, dar ar putea fi şi mai bine.
  • Am nevoie să învăţ să comunic mai bine.
  • Îmi lipseşte pasiunea noastră.
  • Sunt singur / singură şi pare că nu mai reuşesc să găsesc relaţia potrivită.
  • Simt că trec anii pe lângă mine şi m-am săturat de visuri amânate.
  • Pur şi simplu nu mai pot să mai lupt, m-am săturat de luptă.
  • Vrem să fim un exemplu de iubire pentru copiii noştri.
  • Am momente de măreţie ca soţ / soţie, dar, în general, simt că trăiesc un eşec.
  • Îmi este teamă să fiu eu însumi cu partenera mea / cu partenerul meu.
  • Câteodată mă închid în mine şi ridic un zid între noi.
  • Mă simt neputincios / neputincioasă să schimb ceva. Simt că nu am niciun control.
  • Vreau să înţeleg ce s-a întâmplat şi ce pot face.
  • Sunt singur / singură şi mi-a dispărut interesul pentru relaţii romantice.
  • Ce am aplicat până acum nu funcţionează şi vreau alte strategii.

 

De asemenea, acest curs este pentru tine dacă:

  • Vrei mai mult de la viaţă şi de la relaţiile romantice şi vrei acum;
  • Vrei să trăieşti într-o lume mai bună şi într-o comunitate de oameni cu relaţii sănătoase, armonioase, pline de pasiune, înţelegere şi iubire;
  • Vrei să găseşti mereu scânteia din celălalt, din tine şi din relaţia voastră;
  • Ai mintea deschisă, eşti dornic de învăţare şi interesat de dezvoltarea personală;
  • Te-ai săturat să dai vina pe celălalt sau pe soartă, să aştepţi să facă el / ea ceva şi vrei să ieşi din tiparul de ”victimă”;
  • Eşti hotărât(ă) să schimbi ceva în bine în viaţa ta şi să lucrezi pentru asta;
  • Nu eşti obișnuit să obții lucruri “de-a gata”, fără să dai nimic la schimb, ci eşti dispus să investeşti timp, strategii, dedicare, acţiune (ştiind că nu este uşor, dar că orice devine uşor şi plăcut prin repetare, consecvenţă şi perseverenţă);

 

Acest curs te ajută:

 

  • Să foloseşti direct, exerciţii şi strategii bazate pe cele mai recente cercetări în domeniul psihologiei relaţiilor;
  • Să îţi stabilești obiective privind relaţia romantică aşa cum ţi-o doreşti şi să descoperi soluţii concrete şi paşi de urmat;
  • Să înveţi căile către adevărata intimitate şi magnetismul sexual irezistibil;
  • Să descoperi că orice vis legat de relaţiile romantice poate fi atins;
  • scapi de unele dintre tiparele distructive care duc la deteriorarea relaţiilor;
  • Să îţi fixezi noi tipare mentale pentru relaţiile de cuplu, noi comportamente şi obiceiuri benefice;
  • Să înveţi cum să te împrietenești cu emoţiile tale ca un Maestru;
  • Să îţi foloseşti la maximum creativitatea şi să găseşti soluţii pe care să le pui în practică imediat;
  • Să creezi relaţii profunde cu ceilalţi participanţi, să afli lucruri interesante despre ei şi să te distrezi de minune în timp ce ajutaţi reciproc;
  • Să devii conştient de relaţia dintre minte, emoţii, spirit şi corp fizic.

 

Invitatul special la acest curs este Mariana Schinzel, expert în Tehnici de masaj – arta atingerilor în cuplu

 

În a doua zi de curs, vom petrece două ore în care Mariana Schinzel ne va învăţa prin exerciţii practice, experienţiale, importanţa atingerilor în cuplu, cu efect magnetic şi vindecător și cum să aplicăm câteva tehnici de masaj.

 

 Ce câştigi venind la acest curs:

  • Toate cele de mai sus 🙂
  • O comunitate de oameni care vor să trăiască într-o lume cu relaţii autentice, bazate pe echilibru emoţional, transparenţă, iubire, armonie, pasiune, magnetism, creativitate, claritate, cunoaştere, libertate, putere;
  • Evoluţie: Ai făcut un pas major prin curajul de a trece peste reţineri şi deja ai a acţionat pentru o viaţă mai bună.

 

Aşa că, spune DA şi vino la curs!

 

Lasă reţinerile şi înscrie-te la acest curs, pentru o călătorie plină de profunzime, semnificaţie, transformare benefică, atmosferă de joacă, relaxare, prietenie, veselie, acceptare şi blândeţe!

 

Ia cu tine prieteni şi spune-le şi celor care crezi că ar beneficia şi s-ar bucura să dezvolte noi abilități şi să aibă relaţii mai frumoase!

 

Ai  100% Satisfacție-Garantată.

Noi livrăm informaţie de calitate, astfel încât să poţi obţine orice rezultate îţi doreşti. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ce ai învăţat. Noi îți putem garanta că vei primi instrumentele, strategiile şi metodele de lucru pentru a o face cu succes.

 

Facilitatori:

  • Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. În cele două zile de curs, Irina ne va arăta prin exerciţii practice trasnformaţionale, cum să avem relaţii romantice extraordinare, prin acțiuni simple, plăcute și creative.
  • Mariana Schinzel, Terapeut SPA, absolventă a şcolii germane de Wellness si SPA, cu o experienta de 25 ani de lucru în Germania, pe vase de croaziera şi în România.

Mariana a urmat specializări și cursuri în osteopatie, Namikoshi Shiatsu, masaj abdominal Chi nei tsang, masaj ayurvedic abiangham, masaj thailandez, terapie craniosacrală, drenaj limfatic Vodder, lifting facial, masajul scalpului, yumeiho. de completat.

 

Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2018, prin Delta Guide – Reshaping Perspectives (https://deltaguideconsulting.com/contact-us/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

 

Investiţie:

  • 477 lei sau 400 lei prin Early booking **
    ** Inscrie-te până pe 1 decembrie și ai o reducere de 77 lei 
  • Ofertă specială pentru cupluri: 700 lei sau 600 lei prin Early booking **

** Inscrie-te până pe 1 decembrie și ai o reducere de 77 lei 

 

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Dec
13
Thu
2018
MĂNÂNCĂ CEEA CE CORPUL TĂU IUBEȘTE! @ OK Center România
Dec 13 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Mănâncă ceea ce corpul tău iubește!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Acesta este un atelier care aduce în conștient importanța hranei și contribuția ei activă atât asupra corpului nostru fizic, cât și a dezvoltării noastre spirituale.

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care înțeleg că există o legătură puternică între corpul fizic, mental și spiritual și doresc să aprofundeze această perspectivă.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Identificarea unor exemple concrete din viața participanților, care i-au condus la înțelegerea că nutriția joacă un rol de bază în crearea propriei vieți.
  2. Identificarea sistemului propriu de credințe care stă la baza alegerii modului în care ne hrănim.

În acest sens vom trece printr-o serie de exerciții care combină scurte sesiuni de meditație cu metode de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

  1. Familiarizarea cu ciclul natural al corpului nostru.
  2. Cum putem să facem trecerea de la o nutriție rutinieră adoptată în urma obișnuițelor provenite din mediul în care am crescut, către o nutriție conștientă adaptată la ceea ce avem nevoie pentru creșterea noastră personală și spirituală.

Mariana Dragomir, Terapeut holistic, Life Coach și Life Mentor ne va introduce în această temă, atât în mod științific, cât și prin arta experimentării de noi gusturi.

  1. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei și bărbați din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe personale și profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați și să susțineți această direcție în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 12.12.2018, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jan
10
Thu
2019
MĂNÂNCĂ CEEA CE CORPUL TĂU IUBEȘTE! @ OK Center România
Jan 10 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Mănâncă ceea ce corpul tău iubește!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Acesta este un atelier care aduce în conștient importanța hranei și contribuția ei activă atât asupra corpului nostru fizic, cât și a dezvoltării noastre spirituale.

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care înțeleg că există o legătură puternică între corpul fizic, mental și spiritual și doresc să aprofundeze această perspectivă.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Identificarea unor exemple concrete din viața participanților, care i-au condus la înțelegerea că nutriția joacă un rol de bază în crearea propriei vieți.
  2. Identificarea sistemului propriu de credințe care stă la baza alegerii modului în care ne hrănim.

În acest sens vom trece printr-o serie de exerciții care combină scurte sesiuni de meditație cu metode de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

  1. Familiarizarea cu ciclul natural al corpului nostru.
  2. Cum putem să facem trecerea de la o nutriție rutinieră adoptată în urma obișnuițelor provenite din mediul în care am crescut, către o nutriție conștientă adaptată la ceea ce avem nevoie pentru creșterea noastră personală și spirituală.

Mariana Dragomir, Terapeut holistic, Life Coach și Life Mentor ne va introduce în această temă, atât în mod științific, cât și prin arta experimentării de noi gusturi.

  1. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei și bărbați din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe personale și profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați și să susțineți această direcție în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 09.01.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jan
24
Thu
2019
Play the game of life! @ OK Center România
Jan 24 @ 7:00 PM – 9:30 PM

 

”Play the game of life!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Reconectarea cu partea jucauşă din noi și folosirea acesteia mai mult în vieţile noastre. Jocul este parte esențială a vieții, este acea activitate care ne stimulează creativitatea, curiozitatea; și oricât de maturi, ocupați sau precupați am fi, un joc, sub orice formă, ne readuce la starea pură de copil și ne alimentează cu un alt soi de energie decât mâncarea sau somnul. Jocul face viața mai frumoasă, mai colorată și mai interesantă. Nu degeaba, relațiile de dragoste sau de prietenie încep prin joacă, fie ea sub formă de glumă, de flirt sau de activitate concretă.
  2. Posibilitatea de a vedea viața prin cuvinte. Cum le selectăm și ce alegem să facem cu ele.

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. Ocazia de a ne relaxa creativ şi de a ne raporta la viață prin culoare. Experimentarea raportării la viață prin culoare, activitate ghidată de către Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier  dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping PerspectivesIrina are un talent înnăscut la pictură şi desen şi ne va arăta în mod practic cum putem să producem schimbări benefice în vieţile noastre prin artă, folosind creioane colorate sau pasteluri.
    Scopul acestui exercițiu este de a ne exprima şi materializa dorinţele prin desen şi culoare, folosindu-ne de energia înaltă a frumuseţii, creativităţii şi relaxării.
  2. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate
  3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 23.01.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jan
31
Thu
2019
Planurile mele pentru Camino și cum au fost întrecute pas cu pas @ Qreator by IQOS
Jan 31 @ 6:00 PM – 8:00 PM

Camino de Santiago de Compostela este un drum magic care transformă profund o parte dintre programele și percepțiile după care ne ghidăm în viață.

Evenimentul se adresează tuturor celor care intenționează să meargă pe una dintre rutele Camino și au nevoie de detalii și povești reale din partea unor persoane care au parcurs deja acest drum.

Diana Georgescu care a parcurs Camino Frances (930 km) și întregul Camino Portugues (936 km), împreună cu Mihai Țuțu, fotograf profesionist, care a mers pe diferite părți din Camino Frances și Camino Portugues, revenind pe acest drum de trei ori până acum, dedică această seară drumului care le-a servit drept provocator de limite în diferite ocazii.

Pe parcursul celor două ore, te vor purta virtual și emoțional pe acest drum care se adresează din primul moment sufletului și mai apoi minții tale. Împreună cu ei, vei descoperi că, de fapt, Camino de Santiago nu este o vacanță! Este un drum spiritual care te transformă!

Din dorința de a oferi sprijin în spiritul Camino și a da mai departe ceea ce au primit la rândul lor de la acest drum, organizează anul acesta primul grup ghidat din România, pentru acele persoane care preferă să fie însoțite de un ghid într-o astfel de experiență. Detalii pentru cei interesați aici: https://www.facebook.com/events/1189362927877513/

Camino, dacă îți șoptește deja magic în sânge, este experiența de care te vei îndrăgosti iremediabil și locul în care te vei reîntoarce cel puțin încă o dată. Este calea spre tine, vegheată de Calea Lactee. Camino ești tu, cel care nu știi acum că ești!

Feb
2
Sat
2019
Cum să fii liber într-o lume plină de constrângeri @ OK Center România
Feb 2 @ 11:00 AM – Feb 3 @ 6:00 PM

 

Intrăm în această lume plină de posibilități, având la îndemână toate resursele; însă ne lovim de idei prestabilite, însușindu-ne vechi tipare de viață, și astfel ajungem să ne resemnăm.

Dacă ai dubii asupra acestei ”realități” și dorești să îți regăsești acea parte din tine care tinde să zboare, dar nu are curaj, sau nu știe cum, te invităm la acest curs.

Dacă:

  • Simți că felul în care îți trăiești viața nu îți aparține;
  • Trăiești cu teama de a pierde serviciul pe care îl ai, familia sau partenerul de viață;
  • Te simți presat de mediul în care lucrezi și ți se pare că nu poți face nimic, deși știi că acel context nu este potrivit pentru tine;
  • Simți o rutină apăsătoare care îți limitează timpul de a te bucura de pasiunile și dorințele sufletului tău;
  • Ai un vis închis într-o casetă pe care îl alimentezi constant cu ochii deschiși, dar îl amâni de ani de zile din lipsă de timp și resurse personale;
  • Simți că ”nu mai poți” și dacă nu acționezi acum vei claca;
  • Îți pui tot mai des întrebări asupra sensului vieții și a misiunii tale aici;

vei regăsi în acest curs:

  • Modalități practice de liniștire a minții prin diferite tehnici de meditație, respirație și vizualizare
  • Perspective noi asupra vieții prin intermediul unor exerciții individuale și de grup, create special pentru fiecare grupă de cursanți
  • Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață prin redescoperirea, conștientizarea și folosirea propriilor resurse a căror valoare o minimizezi de ani de zile
  • Înțelegerea că orice situație, chiar și cea mai sumbră din viață este temporară și are un sfârșit așa cum a avut un început
  • Regăsirea curajului de a ieși din zona de confort și a șlefui diamantul acoperit de milioanele de constrângeri sociale care rulează în viața ta la orice pas
  • Practicarea ”stării de martor” în propria viață, care conduce ulterior la detașarea emoțională și înțelegerea în mod profund a mecanismelor mentale și a pattern-urile ce-ți guvernează viața
  • Posibilitatea de a accesa programul de evoluție personală continuă asistat de unul dintre ghizii pe care Delta Guide – Rephaping Perspectives îl pune la dispoziția persoanelor hotărâte să îți transforme viața radical și să facă din Libertate un mod de a fi!

Delta Guide – Reshaping Perspectives livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.

Acest curs este facilitat de către Diana Georgescu, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională, maestru Reiki și practicant de metode diferite de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale angelice, Arborele Vieții, Vijnana Bhairava Tantra, etc.). Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de două ori: în 2013 Camino Frances (930 km), iar în 2018 Camino Portugues (936 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza acestui curs, pe care l-a dezvoltat special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 31.01.2019, prin-un e-mail către office@deltaguideconsulting.com, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos. Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Investiţie: 435 lei de persoană. Dacă vii însoțit de un prieten, ai un discount de 7%, iar pentru 2 prieteni, discount-ul este de 14%.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Feb
7
Thu
2019
Puterea magică a cifrelor @ OK Center România
Feb 7 @ 7:00 PM – 9:30 PM

 

”Puterea magică a cifrelor” este seara de ”Grow!” a comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives, din seria celor ”7 Teme” care reprezintă, în viziunea noastră, piesele de puzzle ale unei vieți armonioase.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Conștientizarea sensului pe care îl au cifrele pentru fiecare dintre noi. Fie că exprimăm în cifre data de naștere, vârsta, cifra de afaceri, indicatorii economici sau de profit, înțelegem cu toții că numărul este o prezență constantă în tot ceea ce întreprindem. De aceea, ne propunem ca în această parte să conștientizăm ce impact are ideea de ”număr” în viața personală și de business.  

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. O introducere în numerologie realizată de către Corina Stratulat, Antreprenor și Numerolog, care ne va ajuta să înțelegem pas cu pas primele noțiuni despre cifre din punct de vedere numerologic și cum ne ajută în viața de zi cu zi, ce informații găsim în analiza numerologică, la nivel psihologic, fizic, relațional, abilități ascunse, blocaje emoționale, provocări; în ce situații te poate ajuta numerologia; cifra destinului și succesul rapid.
  2. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.02.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Feb
16
Sat
2019
NĂSCUT PENTRU A AVEA RELAȚII ÎN ARMONIE (2) @ OK CENTER ROMÂNIA
Feb 16 @ 10:00 AM – Feb 17 @ 6:00 PM

 

De ce se deteriorează relaţiile de cuplu şi cum să le faci să funcţioneze

Viaţa şi relaţiile romantice pot fi extraordinare şi este posibil să devină uşor să le creezi şi să le atragi în viaţa ta.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este pentru tine, dacă te regăseşti în vreuna dintre următoarele afirmaţii:

  • Am o chemare interioară pentru a simţi mai multă iubire.
  • Îmi amintesc de vremea când aveam o chimie incredibilă unul cu altul.
  • Lucrurile stau destul de bine, dar ar putea fi şi mai bine.
  • Am nevoie să învăţ să comunic mai bine.
  • Îmi lipseşte pasiunea noastră.
  • Sunt singur / singură şi pare că nu mai reuşesc să găsesc relaţia potrivită.
  • Simt că trec anii pe lângă mine şi m-am săturat de visuri amânate.
  • Pur şi simplu nu mai pot să mai lupt, m-am săturat de luptă.
  • Vrem să fim un exemplu de iubire pentru copiii noştri.
  • Am momente de măreţie ca soţ / soţie, dar, în general, simt că trăiesc un eşec.
  • Îmi este teamă să fiu eu însumi cu partenera mea / cu partenerul meu.
  • Câteodată mă închid în mine şi ridic un zid între noi.
  • Mă simt neputincios / neputincioasă să schimb ceva. Simt că nu am niciun control.
  • Vreau să înţeleg ce s-a întâmplat şi ce pot face.
  • Sunt singur / singură şi mi-a dispărut interesul pentru relaţii romantice.
  • Ce am aplicat până acum nu funcţionează şi vreau alte strategii.

 

De asemenea, acest curs este pentru tine dacă:

  • Vrei mai mult de la viaţă şi de la relaţiile romantice şi vrei acum;
  • Vrei să trăieşti într-o lume mai bună şi într-o comunitate de oameni cu relaţii sănătoase, armonioase, pline de pasiune, înţelegere şi iubire;
  • Vrei să găseşti mereu scânteia din celălalt, din tine şi din relaţia voastră;
  • Ai mintea deschisă, eşti dornic de învăţare şi interesat de dezvoltarea personală;
  • Te-ai săturat să dai vina pe celălalt sau pe soartă, să aştepţi să facă el / ea ceva şi vrei să ieşi din tiparul de ”victimă”;
  • Eşti hotărât(ă) să schimbi ceva în bine în viaţa ta şi să lucrezi pentru asta;
  • Nu eşti obișnuit să obții lucruri “de-a gata”, fără să dai nimic la schimb, ci eşti dispus să investeşti timp, strategii, dedicare, acţiune (ştiind că nu este uşor, dar că orice devine uşor şi plăcut prin repetare, consecvenţă şi perseverenţă);

 

Acest curs te ajută:

 

  • Să foloseşti direct, exerciţii şi strategii bazate pe cele mai recente cercetări în domeniul psihologiei relaţiilor;
  • Să îţi stabilești obiective privind relaţia romantică aşa cum ţi-o doreşti şi să descoperi soluţii concrete şi paşi de urmat;
  • Să înveţi căile către adevărata intimitate şi magnetismul sexual irezistibil;
  • Să descoperi că orice vis legat de relaţiile romantice poate fi atins;
  • scapi de unele dintre tiparele distructive care duc la deteriorarea relaţiilor;
  • Să îţi fixezi noi tipare mentale pentru relaţiile de cuplu, noi comportamente şi obiceiuri benefice;
  • Să înveţi cum să te împrietenești cu emoţiile tale ca un Maestru;
  • Să îţi foloseşti la maximum creativitatea şi să găseşti soluţii pe care să le pui în practică imediat;
  • Să creezi relaţii profunde cu ceilalţi participanţi, să afli lucruri interesante despre ei şi să te distrezi de minune în timp ce ajutaţi reciproc;
  • Să devii conştient de relaţia dintre minte, emoţii, spirit şi corp fizic.

 

Invitatul special la acest curs este Mariana Schinzel, expert în Tehnici de masaj – arta atingerilor în cuplu

 

În a doua zi de curs, vom petrece două ore în care Mariana Schinzel ne va învăţa prin exerciţii practice, experienţiale, importanţa atingerilor în cuplu, cu efect magnetic şi vindecător și cum să aplicăm câteva tehnici de masaj.

 

 Ce câştigi venind la acest curs:

  • Toate cele de mai sus 🙂
  • O comunitate de oameni care vor să trăiască într-o lume cu relaţii autentice, bazate pe echilibru emoţional, transparenţă, iubire, armonie, pasiune, magnetism, creativitate, claritate, cunoaştere, libertate, putere;
  • Evoluţie: Ai făcut un pas major prin curajul de a trece peste reţineri şi deja ai a acţionat pentru o viaţă mai bună.

 

Aşa că, spune DA şi vino la curs!

 

Lasă reţinerile şi înscrie-te la acest curs, pentru o călătorie plină de profunzime, semnificaţie, transformare benefică, atmosferă de joacă, relaxare, prietenie, veselie, acceptare şi blândeţe!

 

Ia cu tine prieteni şi spune-le şi celor care crezi că ar beneficia şi s-ar bucura să dezvolte noi abilități şi să aibă relaţii mai frumoase!

 

Ai  100% Satisfacție-Garantată.

Noi livrăm informaţie de calitate, astfel încât să poţi obţine orice rezultate îţi doreşti. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ce ai învăţat. Noi îți putem garanta că vei primi instrumentele, strategiile şi metodele de lucru pentru a o face cu succes.

 

Facilitatori:

  • Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. În cele două zile de curs, Irina ne va arăta prin exerciţii practice trasnformaţionale, cum să avem relaţii romantice extraordinare, prin acțiuni simple, plăcute și creative.
  • Mariana Schinzel, Terapeut SPA, absolventă a şcolii germane de Wellness si SPA, cu o experienta de 25 ani de lucru în Germania, pe vase de croaziera şi în România.

Mariana a urmat specializări și cursuri în osteopatie, Namikoshi Shiatsu, masaj abdominal Chi nei tsang, masaj ayurvedic abiangham, masaj thailandez, terapie craniosacrală, drenaj limfatic Vodder, lifting facial, masajul scalpului, yumeiho. de completat.

 

Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2018, prin Delta Guide – Reshaping Perspectives (https://deltaguideconsulting.com/contact-us/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

 

Investiţie:

  • 477 lei sau 400 lei prin Early booking **
    ** Inscrie-te până pe 30 ianuarie și ai o reducere de 77 lei 
  • Ofertă specială pentru cupluri: 700 lei sau 600 lei prin Early booking **
  • ** Inscrie-te până pe 30 ianuarie și ai o reducere de 100 lei 

 

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Feb
21
Thu
2019
Liniștea, centrul ființei tale! @ OK Center România
Feb 21 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”În căutarea liniștii interioare” este seara de ”Stay!” a comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives, din seria celor ”7 Teme” care reprezintă, în viziunea noastră, piesele de puzzle ale unei vieți armonioase.

Trăim într-o eră a vitezei, facem multe lucruri în același timp și totuși parcă timpul nu ne mai ajunge. Iar într-un astfel de context, nu este ușor să te oprești puțin și să asculți. Să TE asculți! Căci tu, indiferent dacă ești conștient sau nu, ești o ”muzică”, ai un sunet interior. Însă dacă nu te oprești să îl asculți periodic, pierzi ceva din tine. Și poate de acolo vine acel ”parcă îmi lipsește ceva”. De fond, îți lipsești TU, dar nu știi pentru că nu te întâlnești cu tine decât noaptea în pat, când pici într-un somn profund pentru a-ți încărca bateriile și a o lua a doua zi de la capăt.

”Stay!” este seara noastră de meditație, de oprire și ascultare. 

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Exerciții experiențiale de conectare cu starea de liniște și de prezență Aici și Acum.

Această parte va fi facilitată de către Diana Georgescu, Autor și Antreprenor, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. Meditație ghidată de către Sha Hadhim (Adrian Lucian Moldovan), alchimist și profesor de yoga, care ne va purta în mod blând și armonios, către centrul propriei ființe.

Sha Hadhim a aprofundat în ultimii 28 de ani diferite practici precum Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian și alte știinte ezoterice (Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vieții). A fost inițiat în practicile de mai sus de către diferiți maeștri și alchimiști atât europeni cât și indieni. Cunoașterea astfel obținută o transmite generos mai departe prin intermediul a diferite cursuri de grup sau individuale.

    3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile din mediul de afaceri, cât și pentru bărbații care le susțin.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 20.02.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căreia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.