When:
November 9, 2017 @ 7:00 PM – 9:00 PM
2017-11-09T19:00:00+02:00
2017-11-09T21:00:00+02:00
Where:
Qreator by IQOS
Bulevardul Aviatorilor 8
București
Romania
Cost:
50 Lei
Contact:
Diana Georgescu

 

Women Do Manage este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. O nouă perspectivă asupra abilităţilor înnăscute de management ale femeilor, introdusă de Diana Georgescu, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Consultanţă directă pe ceea ce înseamnă stil vestimentar pentru femeile din mediul de afaceri, asigurată de THAÏS & STRÖE, fondatoarele brandului românesc cu acelaşi nume.
  3. O tombolă cu surprize şi un sfat din partea Yves Rocher, referitor la folosirea de produse cosmetice, prezentat de Speranţa Gheorghe, Manager de vânzări.
  4. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  5. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am ales ca sponsor al acestui eveniment Yves Rocher, binecunoscuta companie franceză de produse cosmetice.

Invitatele noastre sunt Thais Coman şi Oana Stroe, fondatoarele THAÏS & STRÖE, un brand românesc de design vestimentar, care promovează punerea în valoare a personalităţii unei femei, prin intermediul unui stil minimalist.

Gazda evenimentului este Qreator by IQOS, care ne pune la dispoziţie Camera de Co-Creare.

Înscrierea se face până pe data de 07.11.2017, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 50 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera creativă a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.