Feb
28
Wed
2018
FEMEILE ÎN AFACERI: COMPETIȚIE SAU COOPERARE? @ OK Center România
Feb 28 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

”FEMEILE ÎN AFACERI: COMPETIȚIE SAU COOPERARE?” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Colaborarea ca bază a relațiilor de afaceri între femei și beneficiile directe pe care le oferă, subiect introdus de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Practici de comunicare eficientă în mediul de lucru, susținută de Alina Anca, în calitate de Psihoterapeut, Coach, Trainer şi Speaker certificat John Maxwell Team, care acompaniază şi susţine persoanele cu care lucrează în procesul lor de autocunoaştere, de schimbare, de vindecare şi de creştere personală.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate. În această parte, vom prezenta câteva proiecte care s-au concretizat între membrele comunității noastre în ultimele trei luni.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Alina ANCA, Teacher în practici de comunicare eficientă care să ne ajute să ne conectăm mai bine cu membrii echipei și să ne îmbunătățim relaţiile cu clienţii. În prezent,  Alina  ANCA susţine programe de dezvoltare personală, grupuri de mastermind, traininguri şi workshopuri pe teme legate de leadership şi comunicare.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 25.02.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.