Apr
4
Thu
2019
Călător prin lume, călător prin viață. @ OK Center România
Apr 4 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Călător prin lume, călător prin viață.” este seara de ”Move!” a comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives, din seria celor ”7 Teme” care reprezintă, în viziunea noastră, piesele de puzzle ale unei vieți armonioase.

Seara noastră va fi dedicată activităților în aer liber. Călătoriile, plimbările la pas prin parc, printr-o pădure sau traseele de munte, îmbogățesc sufletul. Tindem să le lăsăm pe toate pentru ”când vom avea timp”, însă sufletul nostru călător prin viață strigă continuu după ele. De aceea, ne-am gândit la început de primăvară, să vă alimentăm imaginația cu călătorii și activități care să stimuleze ieșirea din zona de confort și experimentarea mai des a unor stări sublime pe care doar însușirea statutului de călător, chiar și pentru o oră, o poate oferi ființei.

”Move!” este seara noastră de călătorie, pe care o vom experimenta într-o dimensiune aparent statică. 

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Povești personale și exerciții experiențiale de conectare cu starea de ”călător prin viață”.

Această parte va fi facilitată de către Diana Georgescu, Autor și Antreprenor, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. O introducere în Hatha Yoga, prin practicarea unor poziții corporale (asane) care să ne deschidă drumul către o călătorie interioară plină de semnificații.

Această parte va fi ghidată de către Sha Hadhim (Adrian Lucian Moldovan), alchimist și profesor de yoga, care ne va purta în mod blând și armonios, către centrul propriei ființe.

Sha Hadhim a aprofundat în ultimii 28 de ani diferite practici precum Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian și alte știinte ezoterice (Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vieții). A fost inițiat în practicile de mai sus de către diferiți maeștri și alchimiști atât europeni cât și indieni. Cunoașterea astfel obținută o transmite generos mai departe prin intermediul a diferite cursuri de grup sau individuale.

3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile din mediul de afaceri, cât și pentru bărbații care le susțin.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 03.04.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căreia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.