Feb
7
Thu
2019
Puterea magică a cifrelor @ OK Center România
Feb 7 @ 7:00 PM – 9:30 PM

 

”Puterea magică a cifrelor” este seara de ”Grow!” a comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives, din seria celor ”7 Teme” care reprezintă, în viziunea noastră, piesele de puzzle ale unei vieți armonioase.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Conștientizarea sensului pe care îl au cifrele pentru fiecare dintre noi. Fie că exprimăm în cifre data de naștere, vârsta, cifra de afaceri, indicatorii economici sau de profit, înțelegem cu toții că numărul este o prezență constantă în tot ceea ce întreprindem. De aceea, ne propunem ca în această parte să conștientizăm ce impact are ideea de ”număr” în viața personală și de business.  

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. O introducere în numerologie realizată de către Corina Stratulat, Antreprenor și Numerolog, care ne va ajuta să înțelegem pas cu pas primele noțiuni despre cifre din punct de vedere numerologic și cum ne ajută în viața de zi cu zi, ce informații găsim în analiza numerologică, la nivel psihologic, fizic, relațional, abilități ascunse, blocaje emoționale, provocări; în ce situații te poate ajuta numerologia; cifra destinului și succesul rapid.
  2. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.02.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.