Dec
25
Mon
2017
DE CRĂCIUN, FAMILIA TA SUNT EU
Dec 25 @ 12:00 PM – 4:00 PM

 

Pe Camino de Santiago, înţelegi că fiecare om cu care interacţionezi devine parte din viaţa ta şi apare pentru a te susţine sau a te învăţa ceva. Acolo, într-un templu tibetan, sau într-un sat oarecare din Peru, simţi adevărata conexiune la nivel de suflet dintre oameni. Nu contează cine eşti, dacă ai ce mânca sau unde dormi, pentru că în astfel de locuri meriţi în orice moment un zâmbet, o vorbă bună şi o lingură de mâncare caldă, dacă tu nu ai. Şi de când iei contact cu astfel de locuri, oameni şi situaţii, sângele primeşte o nouă substanţă care fierbe continuu şi cere să iasă la suprafaţă prin practici similare. Şi uite aşa, într-o zi se manifestă într-o nouă idee!

“De Crăciun, familia ta sunt eu”, se adresează tuturor persoanelor din Bucureşti, obosite de clişeul de a petrece Crăciunul în casă, la masă, cu ochii alipiţi de ecranul televizorului, mâncând şi aşteptând să treacă şi momentul acesta din an. Şi din populaţia aceasta, extragem acel eşantion de oameni care ştiu că au curajul şi determinarea să spargă pattern-ul descris mai sus şi să plece pe străzi pe 25 decembrie sau într-un cămin de bătrâni care nu mai au pe nimeni, să le ofere o oră sau două din viaţa lor şi ceva ce le este la îndemână şi pot dărui. De la o prăjitură sau ceva de mâncare desprins din munţii aceia pe care mama şi mamaie îi pregătesc ca pentru sfârşitul lumii, până la un fular, o căciulă, o pereche de mănuşi sau orice altceva, ce prisoseşte în casă în condiţii bune şi poate fi folosit. (pentru a citi întreg articolul click aici: http://deltaguideconsulting.com/…/de-craciun-familia-ta-su…/ )

Cel mai frumos cadou pe care îl putem face celorlalţi, este timpul şi atenţia noastră, atunci când contează cel mai mult pentru ei. De aceea, vă invităm alături de noi, pe toţi cei ce puteţi oferi cu inima deschisă, o parte din timpul vostru, celor ce au nevoie de puţină atenţie în ziua de Crăciun.

În plus, dacă cunoaşteţi personal cazuri de oameni singuri în Bucureşti cărora le putem face o bucurie, vă rugăm să ni le trimiteţi.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm alături de noi, dacă puteţi şi vă face plăcere!