Dec
7
Thu
2017
SMART. BEAUTIFUL. YOU. @ Rendez-Vous Floreasca
Dec 7 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

SMART. BEAUTIFUL. YOU. este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. O nouă perspectivă asupra abilităţilor înnăscute de management ale femeilor, introdusă de Diana Georgescu, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Consultanţă directă din lumea hairstyling-ului şi exprimarea atitutinii prin frumuseţe pentru femeile din mediul de afaceri, asigurată de Georgiana Stavrositu, fondatoarea celor două saloane bucureştene Stagio Style by Georgiana Stavrositu.
  3. Trei şedinţe gratuite de limba germană, pentru o fericită câştigătoare, al cărei nume îl vom afla la finalul întâlnirii noastre. Şedinţele de limba germană vor fi oferite de Carmen Ruşanu, Traducător Autorizat de către Ministerul Justiţei şi Profesor de limba germană şi engleză în cadrul Centrului Britanica.
  4. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  5. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, invitatele noastre vor susţine pe rând aceste idei.

  • BEAUTIFUL – frumuseţea şi feminitatea, prin însuşirea de trucuri simple prezentate de Georgiana Stavrositu.
  • SMART – inteligenţa femeii prin oferirea posibilităţii de a creşte universul cunoaşterii uneia dintre participante, luând contact cu limba germană, în cadrul şedinţelor oferite de Carmen Ruşanu.

Gazda evenimentului este Rendez-Vous Floreasca, Calea Floreasca nr. 102, care ne pune la dispoziţie Salonul Paris, un colţ cu aer boem şi monden, precum Bucureştiul Interbelic cunoscut ca “Micul Paris”.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2017, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 50 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.