Dec
8
Sat
2018
NĂSCUT PENTRU A AVEA RELAȚII ÎN ARMONIE @ OK CENTER ROMÂNIA
Dec 8 @ 10:00 AM – Dec 9 @ 6:00 PM

 

De ce se deteriorează relaţiile de cuplu şi cum să le faci să funcţioneze

 

Viaţa şi relaţiile romantice pot fi extraordinare şi este posibil să devină uşor să le creezi şi să le atragi în viaţa ta.

 

Pentru cine este acest curs?

 

Acest curs este pentru tine, dacă te regăseşti în vreuna dintre următoarele afirmaţii:

 

  • Am o chemare interioară pentru a simţi mai multă iubire.
  • Îmi amintesc de vremea când aveam o chimie incredibilă unul cu altul.
  • Lucrurile stau destul de bine, dar ar putea fi şi mai bine.
  • Am nevoie să învăţ să comunic mai bine.
  • Îmi lipseşte pasiunea noastră.
  • Sunt singur / singură şi pare că nu mai reuşesc să găsesc relaţia potrivită.
  • Simt că trec anii pe lângă mine şi m-am săturat de visuri amânate.
  • Pur şi simplu nu mai pot să mai lupt, m-am săturat de luptă.
  • Vrem să fim un exemplu de iubire pentru copiii noştri.
  • Am momente de măreţie ca soţ / soţie, dar, în general, simt că trăiesc un eşec.
  • Îmi este teamă să fiu eu însumi cu partenera mea / cu partenerul meu.
  • Câteodată mă închid în mine şi ridic un zid între noi.
  • Mă simt neputincios / neputincioasă să schimb ceva. Simt că nu am niciun control.
  • Vreau să înţeleg ce s-a întâmplat şi ce pot face.
  • Sunt singur / singură şi mi-a dispărut interesul pentru relaţii romantice.
  • Ce am aplicat până acum nu funcţionează şi vreau alte strategii.

 

De asemenea, acest curs este pentru tine dacă:

  • Vrei mai mult de la viaţă şi de la relaţiile romantice şi vrei acum;
  • Vrei să trăieşti într-o lume mai bună şi într-o comunitate de oameni cu relaţii sănătoase, armonioase, pline de pasiune, înţelegere şi iubire;
  • Vrei să găseşti mereu scânteia din celălalt, din tine şi din relaţia voastră;
  • Ai mintea deschisă, eşti dornic de învăţare şi interesat de dezvoltarea personală;
  • Te-ai săturat să dai vina pe celălalt sau pe soartă, să aştepţi să facă el / ea ceva şi vrei să ieşi din tiparul de ”victimă”;
  • Eşti hotărât(ă) să schimbi ceva în bine în viaţa ta şi să lucrezi pentru asta;
  • Nu eşti obișnuit să obții lucruri “de-a gata”, fără să dai nimic la schimb, ci eşti dispus să investeşti timp, strategii, dedicare, acţiune (ştiind că nu este uşor, dar că orice devine uşor şi plăcut prin repetare, consecvenţă şi perseverenţă);

 

Acest curs te ajută:

 

  • Să foloseşti direct, exerciţii şi strategii bazate pe cele mai recente cercetări în domeniul psihologiei relaţiilor;
  • Să îţi stabilești obiective privind relaţia romantică aşa cum ţi-o doreşti şi să descoperi soluţii concrete şi paşi de urmat;
  • Să înveţi căile către adevărata intimitate şi magnetismul sexual irezistibil;
  • Să descoperi că orice vis legat de relaţiile romantice poate fi atins;
  • scapi de unele dintre tiparele distructive care duc la deteriorarea relaţiilor;
  • Să îţi fixezi noi tipare mentale pentru relaţiile de cuplu, noi comportamente şi obiceiuri benefice;
  • Să înveţi cum să te împrietenești cu emoţiile tale ca un Maestru;
  • Să îţi foloseşti la maximum creativitatea şi să găseşti soluţii pe care să le pui în practică imediat;
  • Să creezi relaţii profunde cu ceilalţi participanţi, să afli lucruri interesante despre ei şi să te distrezi de minune în timp ce ajutaţi reciproc;
  • Să devii conştient de relaţia dintre minte, emoţii, spirit şi corp fizic.

 

Invitatul special la acest curs este Mariana Schinzel, expert în Tehnici de masaj – arta atingerilor în cuplu

 

În a doua zi de curs, vom petrece două ore în care Mariana Schinzel ne va învăţa prin exerciţii practice, experienţiale, importanţa atingerilor în cuplu, cu efect magnetic şi vindecător și cum să aplicăm câteva tehnici de masaj.

 

 Ce câştigi venind la acest curs:

  • Toate cele de mai sus 🙂
  • O comunitate de oameni care vor să trăiască într-o lume cu relaţii autentice, bazate pe echilibru emoţional, transparenţă, iubire, armonie, pasiune, magnetism, creativitate, claritate, cunoaştere, libertate, putere;
  • Evoluţie: Ai făcut un pas major prin curajul de a trece peste reţineri şi deja ai a acţionat pentru o viaţă mai bună.

 

Aşa că, spune DA şi vino la curs!

 

Lasă reţinerile şi înscrie-te la acest curs, pentru o călătorie plină de profunzime, semnificaţie, transformare benefică, atmosferă de joacă, relaxare, prietenie, veselie, acceptare şi blândeţe!

 

Ia cu tine prieteni şi spune-le şi celor care crezi că ar beneficia şi s-ar bucura să dezvolte noi abilități şi să aibă relaţii mai frumoase!

 

Ai  100% Satisfacție-Garantată.

Noi livrăm informaţie de calitate, astfel încât să poţi obţine orice rezultate îţi doreşti. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ce ai învăţat. Noi îți putem garanta că vei primi instrumentele, strategiile şi metodele de lucru pentru a o face cu succes.

 

Facilitatori:

  • Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. În cele două zile de curs, Irina ne va arăta prin exerciţii practice trasnformaţionale, cum să avem relaţii romantice extraordinare, prin acțiuni simple, plăcute și creative.
  • Mariana Schinzel, Terapeut SPA, absolventă a şcolii germane de Wellness si SPA, cu o experienta de 25 ani de lucru în Germania, pe vase de croaziera şi în România.

Mariana a urmat specializări și cursuri în osteopatie, Namikoshi Shiatsu, masaj abdominal Chi nei tsang, masaj ayurvedic abiangham, masaj thailandez, terapie craniosacrală, drenaj limfatic Vodder, lifting facial, masajul scalpului, yumeiho. de completat.

 

Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2018, prin Delta Guide – Reshaping Perspectives (https://deltaguideconsulting.com/contact-us/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

 

Investiţie:

  • 477 lei sau 400 lei prin Early booking **
    ** Inscrie-te până pe 1 decembrie și ai o reducere de 77 lei 
  • Ofertă specială pentru cupluri: 700 lei sau 600 lei prin Early booking **

** Inscrie-te până pe 1 decembrie și ai o reducere de 77 lei 

 

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Dec
13
Thu
2018
MĂNÂNCĂ CEEA CE CORPUL TĂU IUBEȘTE! @ OK Center România
Dec 13 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Mănâncă ceea ce corpul tău iubește!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Acesta este un atelier care aduce în conștient importanța hranei și contribuția ei activă atât asupra corpului nostru fizic, cât și a dezvoltării noastre spirituale.

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care înțeleg că există o legătură puternică între corpul fizic, mental și spiritual și doresc să aprofundeze această perspectivă.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Identificarea unor exemple concrete din viața participanților, care i-au condus la înțelegerea că nutriția joacă un rol de bază în crearea propriei vieți.
  2. Identificarea sistemului propriu de credințe care stă la baza alegerii modului în care ne hrănim.

În acest sens vom trece printr-o serie de exerciții care combină scurte sesiuni de meditație cu metode de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

  1. Familiarizarea cu ciclul natural al corpului nostru.
  2. Cum putem să facem trecerea de la o nutriție rutinieră adoptată în urma obișnuițelor provenite din mediul în care am crescut, către o nutriție conștientă adaptată la ceea ce avem nevoie pentru creșterea noastră personală și spirituală.

Mariana Dragomir, Terapeut holistic, Life Coach și Life Mentor ne va introduce în această temă, atât în mod științific, cât și prin arta experimentării de noi gusturi.

  1. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei și bărbați din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe personale și profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați și să susțineți această direcție în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 12.12.2018, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jan
10
Thu
2019
MĂNÂNCĂ CEEA CE CORPUL TĂU IUBEȘTE! @ OK Center România
Jan 10 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Mănâncă ceea ce corpul tău iubește!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Acesta este un atelier care aduce în conștient importanța hranei și contribuția ei activă atât asupra corpului nostru fizic, cât și a dezvoltării noastre spirituale.

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care înțeleg că există o legătură puternică între corpul fizic, mental și spiritual și doresc să aprofundeze această perspectivă.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Identificarea unor exemple concrete din viața participanților, care i-au condus la înțelegerea că nutriția joacă un rol de bază în crearea propriei vieți.
  2. Identificarea sistemului propriu de credințe care stă la baza alegerii modului în care ne hrănim.

În acest sens vom trece printr-o serie de exerciții care combină scurte sesiuni de meditație cu metode de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives și fondator al Comunității WomenEsteem International.

  1. Familiarizarea cu ciclul natural al corpului nostru.
  2. Cum putem să facem trecerea de la o nutriție rutinieră adoptată în urma obișnuițelor provenite din mediul în care am crescut, către o nutriție conștientă adaptată la ceea ce avem nevoie pentru creșterea noastră personală și spirituală.

Mariana Dragomir, Terapeut holistic, Life Coach și Life Mentor ne va introduce în această temă, atât în mod științific, cât și prin arta experimentării de noi gusturi.

  1. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei și bărbați din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe personale și profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați și să susțineți această direcție în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 09.01.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Feb
16
Sat
2019
NĂSCUT PENTRU A AVEA RELAȚII ÎN ARMONIE (2) @ OK CENTER ROMÂNIA
Feb 16 @ 10:00 AM – Feb 17 @ 6:00 PM

 

De ce se deteriorează relaţiile de cuplu şi cum să le faci să funcţioneze

Viaţa şi relaţiile romantice pot fi extraordinare şi este posibil să devină uşor să le creezi şi să le atragi în viaţa ta.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este pentru tine, dacă te regăseşti în vreuna dintre următoarele afirmaţii:

  • Am o chemare interioară pentru a simţi mai multă iubire.
  • Îmi amintesc de vremea când aveam o chimie incredibilă unul cu altul.
  • Lucrurile stau destul de bine, dar ar putea fi şi mai bine.
  • Am nevoie să învăţ să comunic mai bine.
  • Îmi lipseşte pasiunea noastră.
  • Sunt singur / singură şi pare că nu mai reuşesc să găsesc relaţia potrivită.
  • Simt că trec anii pe lângă mine şi m-am săturat de visuri amânate.
  • Pur şi simplu nu mai pot să mai lupt, m-am săturat de luptă.
  • Vrem să fim un exemplu de iubire pentru copiii noştri.
  • Am momente de măreţie ca soţ / soţie, dar, în general, simt că trăiesc un eşec.
  • Îmi este teamă să fiu eu însumi cu partenera mea / cu partenerul meu.
  • Câteodată mă închid în mine şi ridic un zid între noi.
  • Mă simt neputincios / neputincioasă să schimb ceva. Simt că nu am niciun control.
  • Vreau să înţeleg ce s-a întâmplat şi ce pot face.
  • Sunt singur / singură şi mi-a dispărut interesul pentru relaţii romantice.
  • Ce am aplicat până acum nu funcţionează şi vreau alte strategii.

 

De asemenea, acest curs este pentru tine dacă:

  • Vrei mai mult de la viaţă şi de la relaţiile romantice şi vrei acum;
  • Vrei să trăieşti într-o lume mai bună şi într-o comunitate de oameni cu relaţii sănătoase, armonioase, pline de pasiune, înţelegere şi iubire;
  • Vrei să găseşti mereu scânteia din celălalt, din tine şi din relaţia voastră;
  • Ai mintea deschisă, eşti dornic de învăţare şi interesat de dezvoltarea personală;
  • Te-ai săturat să dai vina pe celălalt sau pe soartă, să aştepţi să facă el / ea ceva şi vrei să ieşi din tiparul de ”victimă”;
  • Eşti hotărât(ă) să schimbi ceva în bine în viaţa ta şi să lucrezi pentru asta;
  • Nu eşti obișnuit să obții lucruri “de-a gata”, fără să dai nimic la schimb, ci eşti dispus să investeşti timp, strategii, dedicare, acţiune (ştiind că nu este uşor, dar că orice devine uşor şi plăcut prin repetare, consecvenţă şi perseverenţă);

 

Acest curs te ajută:

 

  • Să foloseşti direct, exerciţii şi strategii bazate pe cele mai recente cercetări în domeniul psihologiei relaţiilor;
  • Să îţi stabilești obiective privind relaţia romantică aşa cum ţi-o doreşti şi să descoperi soluţii concrete şi paşi de urmat;
  • Să înveţi căile către adevărata intimitate şi magnetismul sexual irezistibil;
  • Să descoperi că orice vis legat de relaţiile romantice poate fi atins;
  • scapi de unele dintre tiparele distructive care duc la deteriorarea relaţiilor;
  • Să îţi fixezi noi tipare mentale pentru relaţiile de cuplu, noi comportamente şi obiceiuri benefice;
  • Să înveţi cum să te împrietenești cu emoţiile tale ca un Maestru;
  • Să îţi foloseşti la maximum creativitatea şi să găseşti soluţii pe care să le pui în practică imediat;
  • Să creezi relaţii profunde cu ceilalţi participanţi, să afli lucruri interesante despre ei şi să te distrezi de minune în timp ce ajutaţi reciproc;
  • Să devii conştient de relaţia dintre minte, emoţii, spirit şi corp fizic.

 

Invitatul special la acest curs este Mariana Schinzel, expert în Tehnici de masaj – arta atingerilor în cuplu

 

În a doua zi de curs, vom petrece două ore în care Mariana Schinzel ne va învăţa prin exerciţii practice, experienţiale, importanţa atingerilor în cuplu, cu efect magnetic şi vindecător și cum să aplicăm câteva tehnici de masaj.

 

 Ce câştigi venind la acest curs:

  • Toate cele de mai sus 🙂
  • O comunitate de oameni care vor să trăiască într-o lume cu relaţii autentice, bazate pe echilibru emoţional, transparenţă, iubire, armonie, pasiune, magnetism, creativitate, claritate, cunoaştere, libertate, putere;
  • Evoluţie: Ai făcut un pas major prin curajul de a trece peste reţineri şi deja ai a acţionat pentru o viaţă mai bună.

 

Aşa că, spune DA şi vino la curs!

 

Lasă reţinerile şi înscrie-te la acest curs, pentru o călătorie plină de profunzime, semnificaţie, transformare benefică, atmosferă de joacă, relaxare, prietenie, veselie, acceptare şi blândeţe!

 

Ia cu tine prieteni şi spune-le şi celor care crezi că ar beneficia şi s-ar bucura să dezvolte noi abilități şi să aibă relaţii mai frumoase!

 

Ai  100% Satisfacție-Garantată.

Noi livrăm informaţie de calitate, astfel încât să poţi obţine orice rezultate îţi doreşti. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ce ai învăţat. Noi îți putem garanta că vei primi instrumentele, strategiile şi metodele de lucru pentru a o face cu succes.

 

Facilitatori:

  • Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. În cele două zile de curs, Irina ne va arăta prin exerciţii practice trasnformaţionale, cum să avem relaţii romantice extraordinare, prin acțiuni simple, plăcute și creative.
  • Mariana Schinzel, Terapeut SPA, absolventă a şcolii germane de Wellness si SPA, cu o experienta de 25 ani de lucru în Germania, pe vase de croaziera şi în România.

Mariana a urmat specializări și cursuri în osteopatie, Namikoshi Shiatsu, masaj abdominal Chi nei tsang, masaj ayurvedic abiangham, masaj thailandez, terapie craniosacrală, drenaj limfatic Vodder, lifting facial, masajul scalpului, yumeiho. de completat.

 

Gazda evenimentului este OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2018, prin Delta Guide – Reshaping Perspectives (https://deltaguideconsulting.com/contact-us/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

 

Investiţie:

  • 477 lei sau 400 lei prin Early booking **
    ** Inscrie-te până pe 30 ianuarie și ai o reducere de 77 lei 
  • Ofertă specială pentru cupluri: 700 lei sau 600 lei prin Early booking **
  • ** Inscrie-te până pe 30 ianuarie și ai o reducere de 100 lei 

 

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Feb
21
Thu
2019
Liniștea, centrul ființei tale! @ OK Center România
Feb 21 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”În căutarea liniștii interioare” este seara de ”Stay!” a comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives, din seria celor ”7 Teme” care reprezintă, în viziunea noastră, piesele de puzzle ale unei vieți armonioase.

Trăim într-o eră a vitezei, facem multe lucruri în același timp și totuși parcă timpul nu ne mai ajunge. Iar într-un astfel de context, nu este ușor să te oprești puțin și să asculți. Să TE asculți! Căci tu, indiferent dacă ești conștient sau nu, ești o ”muzică”, ai un sunet interior. Însă dacă nu te oprești să îl asculți periodic, pierzi ceva din tine. Și poate de acolo vine acel ”parcă îmi lipsește ceva”. De fond, îți lipsești TU, dar nu știi pentru că nu te întâlnești cu tine decât noaptea în pat, când pici într-un somn profund pentru a-ți încărca bateriile și a o lua a doua zi de la capăt.

”Stay!” este seara noastră de meditație, de oprire și ascultare. 

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Exerciții experiențiale de conectare cu starea de liniște și de prezență Aici și Acum.

Această parte va fi facilitată de către Diana Georgescu, Autor și Antreprenor, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. Meditație ghidată de către Sha Hadhim (Adrian Lucian Moldovan), alchimist și profesor de yoga, care ne va purta în mod blând și armonios, către centrul propriei ființe.

Sha Hadhim a aprofundat în ultimii 28 de ani diferite practici precum Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian și alte știinte ezoterice (Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vieții). A fost inițiat în practicile de mai sus de către diferiți maeștri și alchimiști atât europeni cât și indieni. Cunoașterea astfel obținută o transmite generos mai departe prin intermediul a diferite cursuri de grup sau individuale.

    3. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile din mediul de afaceri, cât și pentru bărbații care le susțin.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 20.02.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căreia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Mar
7
Thu
2019
Relațiile conștiente, esența vieții abundente! @ OK Center România
Mar 7 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

”Relațiile conștiente, esența vieții abundente!” este un workshop al comunităţii WomenEsteem International, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Înțelegerea faptului că relațiile interumane sunt, în esență, o reflexie a lumii noastre interioare. Ele sunt cele care creionează experiența de viață a fiecăruia dintre noi.

În acest sens vom trece prin câteva exerciții de învățare experiențială facilitate de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. O introducere în Relațiile romantice prin intermediul unor exerciții dedicate de învățare experiențială ghidate de către Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier  dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Irina ne va arăta în mod practic cum ne putem atrage partenerul de viață potrivit în mod simplu, plăcut și creativ.
  2. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia care activează în mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului și vă invităm să experimentați acest lucru în comunitatea WomenEsteem International.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 06.03.2019, prin Comunitatea WomenEsteem International (https://deltaguideconsulting.com/our-products/professional-community/), în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Mar
10
Sun
2019
Transformarea de sine de la omidă la fluture @ OK Center România
Mar 10 @ 11:00 AM – 6:00 PM

 

Pornim pe drumul acestei vieți de la nivel embrionar și ne transformăm zi de zi forma la fel cum omida devine un fluture frumos colorat. În căutarea noastră continuă de a ne atinge potențialul maxim cu care am venit în această lume, omitem darul natural al transformării și ne oprim din teama de a nu pierde controlul asupra propriei vieți.

Dacă îți dorești să devii mai atent la acest proces și să îl realizezi în mod voit și conștient de fiecare etapă și de ecoul pe care îl poate crea în propria ființă, te invităm la acest curs de o zi.

Dacă:

  • Simți că felul în care îți trăiești viața nu îți aparține;
  • Trăiești cu teama de a pierde serviciul pe care îl ai;
  • Te simți presat de mediul în care lucrezi și ți se pare că nu poți face nimic;
  • Simți o rutină apăsătoare care îți limitează timpul de a te bucura de pasiunile și dorințele sufletului tău;
  • Ai un vis închis într-o casetă pe care îl alimentezi constant cu ochii deschiși, dar îl amâni de ani de zile din lipsă de timp și resurse personale;
  • Simți că ”nu mai poți” și dacă nu acționezi acum vei claca;
  • Îți pui tot mai des întrebări asupra sensului vieții și misiunii tale aici;

vei regăsi în acest curs:

  • Modalități practice de identificare a transformărilor semnificative din viața ta.
  • Perspective noi asupra procesului de transformare interioară prin intermediul unor exerciții individuale și de grup.
  • Înțelegerea procesului de transformare ca fiind unul din drumurile către propria evoluție.
  • Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață prin reamintirea, conștientizarea și folosirea etapelor de transformare a propriei vieți.
  • Alegerea conștientă a transformării ca mijloc de creștere personală, profesională, spirituală, emoțională.

Delta Guide – Reshaping Perspectives livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite.

Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.

Acest curs este facilitat de către Diana Georgescu, co-fondator Delta Guide – Reshaping Perspectives, fondator al comunității WomenEsteem International, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională.

Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de două ori: în 2013 Camino Frances (930 km), iar în 2018 Camino Portugues (936 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza workshop-urilor și cursurilor de dezvoltare personală și organizațională, pe care le-a creat special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 09.03.2019, prin-un e-mail către office@deltaguideconsulting.com , în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos. Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Investiţie: 237 lei de persoană. Dacă vii însoțit de un prieten, ai un discount de 7%, iar pentru 2 prieteni, discount-ul este de 14%.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jun
20
Thu
2019
Alchimia vieții conștiente
Jun 20 – Jul 1 all-day

 

”Alchimia vieții conștiente” este un retreat creat special pentru persoanele pregătite să exploreze alchimia europeană, vestică. Fiind un proces care necesită prezență și lucru profund cu propria ființă, am ales o locație specială aflată pe una dintre cele mai frumoase rute care ajung la Santiago de Compostela – Camino Portughez (ruta de coastă). Energia specială a acestor locuri a inspirat diferiți autori, printre care și Paulo Coelho, ”Jurnalul unui mag” fiind scris în urma pelerinajului scriitorului la Santiago de Compostela, iar ”Alchimistul”, mai romanțat, având aceeași sursă de inspirație.  

Pe lângă zilele dedicate meditației și practicilor spirituale, vom vizita locuri importante pentru lumea creștină, pline de o energie puternică care ne va susține și va contribui în mod magic la această incursiune în lumea fascinantă a alchimiei.

 

Perioada de 12 zile se împarte astfel:

  • 2 zile de transport tur-retur București-Porto
  • 4 zile de lucru intensiv în locație
  • 5 zile de program alternat meditații și explorări energetice (excursii la alegere) în Porto, Braga, Viana do Castelo, Santiago de Compostela și Finisterre.
  • 1 zi program de voie conform preferințelor personale

 

Buget: 2290 EUR care include următoarele:

  • Bilete de Avion tur-retur București-Porto
  • Transfer tur-retur aeroport Porto – locație
  • Cazarea într-o locație dedicată acestei experiențe în zona Nigran-Oia-Gondomar-Bayona (Spania)
  • Mâncarea (vegetariană / vegană): pensiune completă pentru zilele petrecute în totalitate în locație și demi-pensiune pentru zilele în care ne deplasăm în alte localități
  • Ghidaj spiritual

 

ATENȚIE!!! Bugetul NU include:

  • Excursiile care sunt opționale, estimate la 250 EUR.
  • Prânzul pentru cele 5 zile de explorări energetice (excursii)
  • Cheltuielile personale de pe drum (intrări la obiective turistice, suveniruri etc.)

 

Înscrierile se fac prin trimiterea unui e-mail la office@deltaguideconsulting.com, iar rezervarea locului este asigurată după plata primei tranșe de 1000 EUR, efectuată până la data de 15 aprilie 2019. 

 

Timp de 11 zile, vom lucra pe următoarele aspecte:

  • Purificarea, conștientizarea și combinarea elementelor
  • Incantarea de sunete sacre provenite din creștinismul originar
  • Activarea vaselor ființei
  • Cum să folosim corpul (recipientul alchimic) pentru alchimia interioară
  • Învățăm să rezonăm cu plantele și cu uleiurile esențiale
  • Învățăm să culegem roua de pe plante
  • Ne bucurăm de ședințe de aromo-terapie și masaj
  • Beneficiem de fitoterapie
  • Programăm ședințe individuale dedicate propriilor nevoi
  • Facem terapie pe coloana cu cele 72 de arhetipuri zodiacale
  • Pentru conștientizarea rezultatelor, fiecare participant va avea o evaluare a propriei condiții atât înainte de începerea acestui program, cât și la finalizarea lui

 

Programul detaliat este următorul:

  • 20.06 – zbor către Porto, transfer Nigran / Oia și program de voie
  • 21-23.06 => 3 zile de program dedicat:
    • 05:30 – 08:30 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 11:00 – 14:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 14:30 – 16:00 – prânz
    • 16:00 – 17:30 – program de voie
    • 17:30 – 19:30 – aspecte teoretice
    • 19:30 – 21:30 – cină
    • 21:30 – 22:30 – meditație
    • B. pe 21.06 – meditație dedicată solstițiului de vară (1,5 ore)
  • 24-28.06 => 5 zile de program alternat de meditații și explorări energetice (excursii) în care se asigură demipensiune (mic dejun și cină)
    • 07:00 – 09:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 10:30 – plecare către diferite puncte energetice importante: Santiago de Compostela, Porto, Braga, Viana do Castelo, Finisterre
    • 20:00 – cină înapoi în locație
  • 29.06 => zi de program dedicat:
    • 05:30 – 08:30 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 09:00 – 10:00 – mic dejun
    • 11:00 – 14:00 – diferite practici spirituale (individuale sau de grup)
    • 14:30 – 16:00 – prânz
    • 16:00 – 17:30 – program de voie
    • 17:30 – 19:30 – aspecte teoretice
    • 19:30 – 21:30 – cină
    • 21:30 – 22:30 – meditație
  • 30.06 – program de conștientizare și relaxare
  • 01.07 – transfer aeroport și zbor către București

 

Vremea în luna iunie în această zonă oscilează între 16-21o C, cu ceva șanse de ploaie.

 

Echipament*: izopren, si haine comode pentru sesiunile de meditație.

 

Vă vor ghida și însoți pas cu pas în magia alchimiei și a explorărilor energetice Adrian Lucian Moldovan și Diana-Maria Georgescu

  • Adrian este profesor de yoga. În ultimii 28 de ani a aprofundat diferite practici precum Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian și alte știinte ezoterice (Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vieții). A fost inițiat în practicile de mai sus de către diferiți maeștri și alchimiști atât europeni cât și indieni (în timpul petrecut în India). Cunoașterea astfel obținută o transmite generos mai departe prin intermediul a diferite cursuri de grup sau individuale. Despre Adrian, puteți citi mai mult aici: http://www.shahadhim.com/despre-sha-hadhim/
  • Diana este Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională, maestru Reiki și practicant de metode diferite de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții, Vijnana Bhairava Tantra, etc.). Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Despre Diana, puteți citi mai mult aici: https://deltaguideconsulting.com/about-us/team/