Pornim pe drumul acestei vieți de la nivel embrionar și ne transformăm zi de zi forma la fel cum omida devine un fluture frumos colorat. În căutarea noastră continuă de a ne atinge potențialul maxim cu care am venit în această lume, omitem darul natural al transformării și ne oprim din teama de a nu pierde controlul asupra propriei vieți.

Dacă îți dorești să devii mai atent la acest proces și să îl realizezi în mod voit și conștient de fiecare etapă și de ecoul pe care îl poate crea în propria ființă, te invităm la acest curs de o zi.

Dacă:

 • Simți că felul în care îți trăiești viața nu îți aparține;
 • Trăiești cu teama de a pierde serviciul pe care îl ai;
 • Te simți presat de mediul în care lucrezi și ți se pare că nu poți face nimic;
 • Simți o rutină apăsătoare care îți limitează timpul de a te bucura de pasiunile și dorințele sufletului tău;
 • Ai un vis închis într-o casetă pe care îl alimentezi constant cu ochii deschiși, dar îl amâni de ani de zile din lipsă de timp și resurse personale;
 • Simți că ”nu mai poți” și dacă nu acționezi acum vei claca;
 • Îți pui tot mai des întrebări asupra sensului vieții și misiunii tale aici;

vei regăsi în acest curs:

 • Modalități practice de identificare a transformărilor semnificative din viața ta.
 • Perspective noi asupra procesului de transformare interioară prin intermediul unor exerciții individuale și de grup.
 • Înțelegerea procesului de transformare ca fiind unul din drumurile către propria evoluție.
 • Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață prin reamintirea, conștientizarea și folosirea etapelor de transformare a propriei vieți.
 • Alegerea conștientă a transformării ca mijloc de creștere personală, profesională, spirituală, emoțională.

Delta Guide – Reshaping Perspectives livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite.

Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.

Acest curs este facilitat de către Diana Georgescu, co-fondator Delta Guide – Reshaping Perspectives, fondator al comunității WomenEsteem International, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională.

Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de două ori: în 2013 Camino Frances (930 km), iar în 2018 Camino Portugues (936 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza workshop-urilor și cursurilor de dezvoltare personală și organizațională, pe care le-a creat special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 09.03.2019, prin-un e-mail către office@deltaguideconsulting.com , în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos. Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Investiţie: 237 lei de persoană. Dacă vii însoțit de un prieten, ai un discount de 7%, iar pentru 2 prieteni, discount-ul este de 14%.

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.