When:
April 19, 2018 @ 7:00 PM – 9:00 PM
2018-04-19T19:00:00+03:00
2018-04-19T21:00:00+03:00
Where:
OK Center România
Strada Traian 1
București 030167
Romania
Cost:
77 Lei
Contact:
Diana Georgescu
+40747286156

 

”FEMEILE ÎN AFACERI: CU MASCĂ SAU FĂRĂ MASCĂ?” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Experimentarea și conștientizarea tendințelor de a replica comportamentul masculin vs. cel feminin în afaceri, parte introdusă de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Introducere în filozofia și practica mișcării 5Rhythms®: FLOWING STACCATO CHAOS LYRICAL STILLNESS®, susținută de Dana Costea, în calitate de 5Rhythms Sweat SpaceHolder®. Dana este, de asemenea, Accredited Practitioner Coach (IAPC&M) și are experiență de coaching și management în mediul de afaceri atât în companii multinaționale cât și antreprenoriale.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Dana Costea să ne faciliteze imersiunea în ritmul energiei feminine: Flowing/ Fluid.  Este ritmul descoperirilor, împământat și centrat. În contrast, ritmul masculin este Staccato, care este energia preciziei, a clarității și a performanței. Vom alterna cele două ritmuri la modul practic, experimentând ceea ce ne aduce fiecare.

La final, vom conecta această parte cu tematica serii și tendințele femeilor de a replica comportamentul masculin în mediul de afaceri și vom pleca acasă cu o înțelegere mai profundă asupra a ceea ce ne definește natural și cum putem să alegem să folosim în practică aceste puncte tari.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 17.04.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.