Nov
9
Thu
2017
WomenEsteem – Women Do Manage @ Qreator by IQOS
Nov 9 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

Women Do Manage este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. O nouă perspectivă asupra abilităţilor înnăscute de management ale femeilor, introdusă de Diana Georgescu, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Consultanţă directă pe ceea ce înseamnă stil vestimentar pentru femeile din mediul de afaceri, asigurată de THAÏS & STRÖE, fondatoarele brandului românesc cu acelaşi nume.
  3. O tombolă cu surprize şi un sfat din partea Yves Rocher, referitor la folosirea de produse cosmetice, prezentat de Speranţa Gheorghe, Manager de vânzări.
  4. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  5. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am ales ca sponsor al acestui eveniment Yves Rocher, binecunoscuta companie franceză de produse cosmetice.

Invitatele noastre sunt Thais Coman şi Oana Stroe, fondatoarele THAÏS & STRÖE, un brand românesc de design vestimentar, care promovează punerea în valoare a personalităţii unei femei, prin intermediul unui stil minimalist.

Gazda evenimentului este Qreator by IQOS, care ne pune la dispoziţie Camera de Co-Creare.

Înscrierea se face până pe data de 07.11.2017, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 50 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera creativă a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

 

Dec
7
Thu
2017
SMART. BEAUTIFUL. YOU. @ Rendez-Vous Floreasca
Dec 7 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

SMART. BEAUTIFUL. YOU. este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. O nouă perspectivă asupra abilităţilor înnăscute de management ale femeilor, introdusă de Diana Georgescu, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Consultanţă directă din lumea hairstyling-ului şi exprimarea atitutinii prin frumuseţe pentru femeile din mediul de afaceri, asigurată de Georgiana Stavrositu, fondatoarea celor două saloane bucureştene Stagio Style by Georgiana Stavrositu.
  3. Trei şedinţe gratuite de limba germană, pentru o fericită câştigătoare, al cărei nume îl vom afla la finalul întâlnirii noastre. Şedinţele de limba germană vor fi oferite de Carmen Ruşanu, Traducător Autorizat de către Ministerul Justiţei şi Profesor de limba germană şi engleză în cadrul Centrului Britanica.
  4. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  5. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, invitatele noastre vor susţine pe rând aceste idei.

  • BEAUTIFUL – frumuseţea şi feminitatea, prin însuşirea de trucuri simple prezentate de Georgiana Stavrositu.
  • SMART – inteligenţa femeii prin oferirea posibilităţii de a creşte universul cunoaşterii uneia dintre participante, luând contact cu limba germană, în cadrul şedinţelor oferite de Carmen Ruşanu.

Gazda evenimentului este Rendez-Vous Floreasca, Calea Floreasca nr. 102, care ne pune la dispoziţie Salonul Paris, un colţ cu aer boem şi monden, precum Bucureştiul Interbelic cunoscut ca “Micul Paris”.

Înscrierea se face până pe data de 06.12.2017, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 50 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Dec
25
Mon
2017
DE CRĂCIUN, FAMILIA TA SUNT EU
Dec 25 @ 12:00 PM – 4:00 PM

 

Pe Camino de Santiago, înţelegi că fiecare om cu care interacţionezi devine parte din viaţa ta şi apare pentru a te susţine sau a te învăţa ceva. Acolo, într-un templu tibetan, sau într-un sat oarecare din Peru, simţi adevărata conexiune la nivel de suflet dintre oameni. Nu contează cine eşti, dacă ai ce mânca sau unde dormi, pentru că în astfel de locuri meriţi în orice moment un zâmbet, o vorbă bună şi o lingură de mâncare caldă, dacă tu nu ai. Şi de când iei contact cu astfel de locuri, oameni şi situaţii, sângele primeşte o nouă substanţă care fierbe continuu şi cere să iasă la suprafaţă prin practici similare. Şi uite aşa, într-o zi se manifestă într-o nouă idee!

“De Crăciun, familia ta sunt eu”, se adresează tuturor persoanelor din Bucureşti, obosite de clişeul de a petrece Crăciunul în casă, la masă, cu ochii alipiţi de ecranul televizorului, mâncând şi aşteptând să treacă şi momentul acesta din an. Şi din populaţia aceasta, extragem acel eşantion de oameni care ştiu că au curajul şi determinarea să spargă pattern-ul descris mai sus şi să plece pe străzi pe 25 decembrie sau într-un cămin de bătrâni care nu mai au pe nimeni, să le ofere o oră sau două din viaţa lor şi ceva ce le este la îndemână şi pot dărui. De la o prăjitură sau ceva de mâncare desprins din munţii aceia pe care mama şi mamaie îi pregătesc ca pentru sfârşitul lumii, până la un fular, o căciulă, o pereche de mănuşi sau orice altceva, ce prisoseşte în casă în condiţii bune şi poate fi folosit. (pentru a citi întreg articolul click aici: http://deltaguideconsulting.com/…/de-craciun-familia-ta-su…/ )

Cel mai frumos cadou pe care îl putem face celorlalţi, este timpul şi atenţia noastră, atunci când contează cel mai mult pentru ei. De aceea, vă invităm alături de noi, pe toţi cei ce puteţi oferi cu inima deschisă, o parte din timpul vostru, celor ce au nevoie de puţină atenţie în ziua de Crăciun.

În plus, dacă cunoaşteţi personal cazuri de oameni singuri în Bucureşti cărora le putem face o bucurie, vă rugăm să ni le trimiteţi.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm alături de noi, dacă puteţi şi vă face plăcere!

Jan
26
Fri
2018
PUTEREA ENERGIEI FEMININE ÎN LEADERSHIP @ OK Center România
Jan 26 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

”Puterea energiei feminine în Leadership” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. O nouă perspectivă asupra abilităţilor înnăscute de leadership ale femeilor, introdusă de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Puterea și rolul energiei feminine în mediul de afaceri și implicit în leadership, prezentată de binecunoscuta Mihaela Tatu, Realizator emisiuni Radio-TV, Trainer Public Speaking, Trainer ANC, Trainer Certificat Persolog, Voice Over, MC.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Mihaela Tatu, care ne va prezenta cum prin folosirea conștientă a puterii energiei feminine, se poate crea, în mod natural și armonic, un model de leadership de succes pe plan profesional.  

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 25.01.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

 

Feb
28
Wed
2018
FEMEILE ÎN AFACERI: COMPETIȚIE SAU COOPERARE? @ OK Center România
Feb 28 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

”FEMEILE ÎN AFACERI: COMPETIȚIE SAU COOPERARE?” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Colaborarea ca bază a relațiilor de afaceri între femei și beneficiile directe pe care le oferă, subiect introdus de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Practici de comunicare eficientă în mediul de lucru, susținută de Alina Anca, în calitate de Psihoterapeut, Coach, Trainer şi Speaker certificat John Maxwell Team, care acompaniază şi susţine persoanele cu care lucrează în procesul lor de autocunoaştere, de schimbare, de vindecare şi de creştere personală.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate. În această parte, vom prezenta câteva proiecte care s-au concretizat între membrele comunității noastre în ultimele trei luni.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Alina ANCA, Teacher în practici de comunicare eficientă care să ne ajute să ne conectăm mai bine cu membrii echipei și să ne îmbunătățim relaţiile cu clienţii. În prezent,  Alina  ANCA susţine programe de dezvoltare personală, grupuri de mastermind, traininguri şi workshopuri pe teme legate de leadership şi comunicare.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 25.02.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Mar
29
Thu
2018
LIBERUL ARBITRU ȘI ALEGERILE CONȘTIENTE @ OK Center România
Mar 29 @ 7:00 PM – 10:00 PM

 

LIBERUL ARBITRU ȘI ALEGERILE CONȘTIENTE” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Experimentarea și conștientizarea pașilor intiutivi pe care îi facem pe drumul alegerilor conștiente, parte introdusă de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. ”Unde sunt eu în viața mea?” și ”Ce fac eu cu și în viața mea?”, sunt întrebările esențiale cu care vă va provoca binecunoscuta Mihaela Tatu, Realizator emisiuni Radio-TV, Trainer Public Speaking, Trainer ANC, Trainer Certificat Persolog (după modelul DISC), Voice Over, MC.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. În acest sens, am invitat-o pe Mihaela Tatu să devină o prezență relativ constantă în comunitatea noastră, care să inspire prin exemplul personal, actualele și viitoarele membre WomenEsteem, ce vor alege conștient să ni se alăture.  

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 26.03.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Apr
19
Thu
2018
FEMEILE ÎN AFACERI: CU MASCĂ SAU FĂRĂ MASCĂ? @ OK Center România
Apr 19 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

”FEMEILE ÎN AFACERI: CU MASCĂ SAU FĂRĂ MASCĂ?” este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. Experimentarea și conștientizarea tendințelor de a replica comportamentul masculin vs. cel feminin în afaceri, parte introdusă de Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  2. Introducere în filozofia și practica mișcării 5Rhythms®: FLOWING STACCATO CHAOS LYRICAL STILLNESS®, susținută de Dana Costea, în calitate de 5Rhythms Sweat SpaceHolder®. Dana este, de asemenea, Accredited Practitioner Coach (IAPC&M) și are experiență de coaching și management în mediul de afaceri atât în companii multinaționale cât și antreprenoriale.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Dana Costea să ne faciliteze imersiunea în ritmul energiei feminine: Flowing/ Fluid.  Este ritmul descoperirilor, împământat și centrat. În contrast, ritmul masculin este Staccato, care este energia preciziei, a clarității și a performanței. Vom alterna cele două ritmuri la modul practic, experimentând ceea ce ne aduce fiecare.

La final, vom conecta această parte cu tematica serii și tendințele femeilor de a replica comportamentul masculin în mediul de afaceri și vom pleca acasă cu o înțelegere mai profundă asupra a ceea ce ne definește natural și cum putem să alegem să folosim în practică aceste puncte tari.

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 17.04.2018, prin Comunitatea WomenEsteem (aici).

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

May
10
Thu
2018
Experience Coaching! @ Qreator by IQOS
May 10 @ 7:00 PM – 9:00 PM

 

Delta Guide – Reshaping Perspectives susține inițiativa ”International Coaching Week, May 7-13, 2018” lansată de Federația Internațională de Coaching (ICF), prin organizarea  unui workshop gratuit în București, care să crească nivelul de înțelegere asupra acestei metode de dezvoltare personală și organizațională.

Ce vă oferă acest workshop?

  1. ”Ce este Coaching-ul?” și ”Cu cum mă poate ajuta să îmi îmbunătățesc viața personală și / sau profesională?”

Scurtă incursiune în metodologia de Coaching, prezentată de către Alice Cornea, Psiholog  cu specializare în Psihologie Organizațională și Resurse Umane, Specialist Training și Coaching autorizat A.N.C., Life Coach (Consilier pentru Dezvoltare Personala) / Vocațional autorizat A.N.C, Trainer, Speaker și Coach Certificat John Maxwell Team, Consultant în Resurse Umane.

  1. ”Ce înseamnă Life Coaching?”

Exercițiu de învățare experiențială ghidat de către Irina Pârvu, Life și Relationship Coach, Consilier  dezvoltare personală, Consilier Vocațional, Trainer, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

  1. ”Ce înseamnă Corporate Coaching ?”

Exercițiu de învățare experiențială facilitat de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Delta Guide – Reshaping Perspectives promovează Coaching-ul ca metodă de dezvoltare personală și organizațională conștientă, care, atunci când este făcută în mod corect și sistematic, poate genera rezultate surprinzătoare ce au efect direct și rapid asupra calității vieții și a atingerii obiectivelor de perfomanță profesională.

În acest sens, invitatele noastre vă vor oferi pe rând, informațiile necesare pentru a înțelege mai profund această metodă, astfel:

  • Alice Cornea, în calitate de Trainer al Academiei MT Evolution Academy care oferă cursuri de ”Specialist în activitatea de Coaching” acreditat de A.N.C., Ministerul Muncii și Educației, va detalia caracteristicile generale și particulare ale activității de Coaching și va evidenția calitățile specifice pe care trebuie să le aibă un coach, astfel încât să te asiguri că ești pe mâna unui profesionist.
  • Irina Pârvu, în calitate de Life Coach cu o activitate de peste 1500 de ore de Life Coaching, ne va arăta în mod practic cum Life Coaching-ul poate îmbunătăți calitatea vieții prin asistență susținută în depășirea obstacolelor și atingerea obiectivelor personale pe termen mediu și lung.
  •  Diana Georgescu, în calitate de Corporate Coach, cu o activitate de 10 ani în companii multinaționale, va crea spațiul de experimentare a Coaching-ului practicat în mediul de afaceri, pentru a înțelege cum poate fi acesta unul dintre instrumentele de bază în concentrarea continuă asupra obținerii performanței profesionale dorite.

În baza temelelor de discuție și a exercițiilor de învățare experiențială, veți putea obține începând chiar din seara workshop-ului transformări benefice concrete cel puțin la nivel mental, care vor putea fi aplicate imediat în propria viață sau profesie.

Gazda evenimentului este  Qreator by IQOS, cu sediul în Bulevardul Aviatorilor nr. 8A (intersecția cu strada Paris), care ne pune la dispoziţie Camera de Co-Creare.

Înscrierea se face până pe data de 09.05.2018, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@deltaguideconsulting.com, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

May
23
Wed
2018
Business Women for Business Coaching @ OK Center România
May 23 @ 7:00 PM – 9:00 PM

Business Women For Business Coaching este un workshop al comunităţii WomenEsteem, sub umbrela  Delta Guide – Reshaping Perspectives.

Ce vă oferă acest workshop?

Experiențe practice care să răspundă la următoarele întrebări:

  1. ”Ce este Coaching-ul?” și ”Cu cum mă poate ajuta să îmi îmbunătățesc viața personală și / sau profesională?” Exerciții introduse de către Alice Cornea, Psiholog  cu specializare în Psihologie Organizațională și Resurse Umane, Specialist Training și Coaching autorizat A.N.C., Life Coach (Consilier pentru Dezvoltare Personala) / Vocațional autorizat A.N.C, Trainer, Speaker și Coach Certificat John Maxwell Team, Consultant în Resurse Umane.
  2. ”Ce înseamnă Business Coaching?” Exercițiu de învățare experiențială facilitat de către Diana Georgescu, Senior Manager, Coach şi Consilier  dezvoltare personală şi organizaţională, cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.
  3. Interacţiune deschisă şi sinceră cu alte femei din mediul de afaceri, manageri şi antreprenori actuali sau aspiranţi, care au curajul să îşi transforme visurile în realitate.
  4. Acces în comunitatea WomenEsteem, care pune la dispoziţie un cadru de discuţii, împărtăşire a propriilor experienţe profesionale, îndrumări pentru provocările zilnice din mediul de lucru, atât pentru femeile cu experienţă managerială, cât şi pentru cele aflate la început de drum.

Promovăm ideea că femeia din mediul de afaceri este un complex de cunoştinţe, feminitate, creativitate şi materializare a frumosului. De aceea, am invitat-o pe Alice Cornea, în calitate de Trainer al Academiei MT Evolution Academy care oferă cursuri de ”Specialist în activitatea de Coaching” acreditat de A.N.C., Ministerul Muncii și Educației. Alice are o vastă experiență în lucrul cu femeile ce își doresc și acționează să se transforme în versiunea lor cea mai bună. 

Gazda evenimentului este  OK Center România, cu sediul în Strada Traian nr. 1 (intersecția cu Bd. Unirii), care ne pune la dispoziţie spațiul dedicat întâlnirii.

Înscrierea se face până pe data de 22.05.2018, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@deltaguideconsulting.com, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment.

Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului Delta Guide – Reshaping Perspectives

Investiţie: 77 lei

Pentru a vă conecta cu atmosfera specială a locului, vă recomandăm să ajungeţi cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului.

Jul
2
Mon
2018
Bring Camino’s Spirit into Your Daily Life @ Santiago de Compostela
Jul 2 @ 5:00 PM – 7:00 PM

WomenEsteem International Community calls for women walking the Camino to share their experience!

This is an event dedicated to all the women around the world walking the Way of Saint James or Camino de Santiago de Compostela, whom will be ending their journey on 28th  of June, or before, but they will be present in Santiago de Compostela on 28th of June.

The purpose of this meeting is to share our experiences and to conciously go back home with the most relevant lesson that could serve as inspiration for other women around the world reading about it or watching a short live video from our meeting in Santiago de Compostela.

I had the chance to meet a lot of women asking themselves if they could walk or not the Way of Saint James. Seems too long and to difficult and you think you cannot make it. But most of all, seems that Camino is ”offering” you a lot of loneliness for such a long period of time: 1 month more or less. However, once you complete the Camino as I did 5 years ago (Camino Frances), you realize that all your inital assumptions were wrong.

Camino is probably one of the few places on Earth were you will never be alone, except if you want too, and let people know you would like to be alone, in silence. Otherwise, you will find so many open minded people, willing to walk with you, to share their lives with you, and also their positive energy when you are down phisically or psicologically.

It’s not easy to believe it because you meet mostly the contrary behaviours in your daily life. That’s why WomenEsteem International Community is calling for you to share your experience and to counciusly go back home and practice the Camino spirit or “The Way of The Soul”, as I like to call it.

The exact location in Santiago will be published soon, so keep following our posts on Facebook, Instagram and on our website.

Looking further to meet you in Santiago de Compostela!

Ultreya et suseya!

Buen Camino!